Усилията на правителството да осигури достатъчно доставки на горива, на

...
Усилията на правителството да осигури достатъчно доставки на горива, на
Коментари Харесай

Служебният премиер: Вече имаме 100% диверсификация на доставките на газ

Усилията на държавното управление да обезпечи задоволително доставки на горива, на газ, от всички вероятни източници да диверсифицираме на 100% доставките и пътищата за доставка, с цел да подсигуряваме, че учебните заведения, детските градини, лечебните заведения, детските ясли, всички тези заведения, които свързваме с първия образователен ден, да не бъдат на студено и мрачно през зимата. Това съобщи пред публицисти служебният министър председател Гълъб Донев след откриването на образователната година в столичното 60 ОУ " Св. Св. Кирил и Методий ".

" Имаме цялостна диверсификация на 100% на доставките, това, което досега никой не направи ", сподели Донев. На въпрос дали това включва " Газпром ", служебният министър председател отговори, че това включва всички вероятни източници на доставки. " Това са търговски взаимоотношения, които би трябвало да бъдат уредени по този начин, че българсикте учебни заведения да не останат на студено ”, съобщи Донев.

Той отхвърли да измества фокуса от 15 септември - първия образователен ден и да приказва на политически тематики, само че въпреки всичко разяснява, че държавното управление работи по въпроса с газовите доставки за идната зима.

" Няма българин, който да не се вълнува и да не се радва на 15 септември, когато всички български деца прекачват прага на учебните заведения. Голямата цел, която сме си сложили, са българските деца, да могат да се показват добре, с цел да създадем онази крачка, която ни дели нацията да е по-високообразована. Да имаме функционална просветеност, да имаме самочувствие, че сме българи и сме дали писмеността на другите славянски нации. Това е голям триумф за България, което нашият народ е дал на другите нации ", казо още Гълъб Донев. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР