Усетихте ли как сезонът на Рака вече започна да разбърква

...
Усетихте ли как сезонът на Рака вече започна да разбърква
Коментари Харесай

Рядка Рогата Суперлуна разтърсва живота ни

Усетихте ли по какъв начин сезонът на Рака към този момент стартира да разбърква страстите ви? Пътуването на Слънцето през съществения воден знак от 21 юни ви кани да разпознаете какви са вашите прочувствени потребности и по какъв начин интензивно да ги задоволите, без значение какъв брой краткотрайни могат да бъдат те. Въпреки това, когато идната Рогата суперлуна през юли 2023 година освети небето, способността на всеки зодиакален знак да взема рационални и реалистични решения ще бъде мощно наранена. Така че, в случай че сте се чувствали претрупани от непрекъснатите приливи и отливи на възприятията си, логиката е тук, с цел да вземе връх.

Тазгодишната Рогата суперлуна ще бъде в съществения земен знак Козирог, затова ще изведе на напред във времето нуждата от конструкция, самодисциплина и работливост. Сезонът на Рака е увещание за това по какъв начин слушането на инстинкта ви може да ви разреши дейно да посрещнете прочувствените си потребности, само че идната луна през юли ще хвърли светлина върху методите, по които сигурността също може да бъде удовлетворяваща.

Какво е суперлуна?

Предстоящото пълнолуние през юли се счита за суперлуние. Когато луната е в най-близката си орбита към Земята, тя наподобява по-голяма, отсам и наименованието " супер ". Суперлуните се случват почти три до пет пъти годишно, което ги прави съвсем толкоз редки, колкото и затъмненията.

Какво е Рогата луна?

" Рогатите " луни се случват всеки юли, отбелязвайки първото пълнолуние след лятното слънцестоене. Прякорът " рогата " идва от елените, които се разделят със старите си рога през това време от годината, с цел да може на тяхно място да израстат по-силни и по-устойчиви, написа Една.бг.

Тазгодишната Рогата суперлуна ще озари небето на 3 юли 2023 година в 2:39 сутринта.

Овен

Вашата кариера и професионални инициативи ще бъдат в центъра на събитията на 3 юли. Вие сте водачът на зодиака, изключително що се отнася до вашето предопределение, и защото цялостната луна осветява вашия 10-ти дом, ще видите, че част от вашата упорита работа в тази област най-сетне стартира да се отплаща. Това може да е време да покажете план, върху който сте работили неуморно, или може да значи значимо разобличаване по отношение на бъдещите ви цели в работата. Така или другояче ще сте нетърпеливи да запретнете ръкави и да се заемете с идните задания.

Телец

На 3 юли пълнолунието ще хвърли светлина върху актуалните ви философии и вярвания. Вие процъфтявате най-вече, когато се чувствате нормализирани и стъпили крепко на земята, тъй че в случай че сезонът на Рака е замъглил логиката ви, можете да очаквате да придобиете известна изясненост в тази област в този момент, Телци.

Близнаци

Вашите споделени запаси, персонални каузи и финанси ще бъдат водещата тематика на 3 юли, защото пълнолунието се организира във вашия осми дом. Вие търсите доста дълготрайна сигурност във финансовите си каузи и това пълнолуние е миг да признаете къде може да се наложи да увеличите дисциплината си в тази област, Близнаци. Ако към този момент сте работили интензивно, с цел да изплатите задълженията си, считайте тази луна за знак на всичко, което сте постигнали до момента.

Рак

На 3 юли желанието ви за конструкция и непоклатимост в сантименталното ви партньорство ще бъде главен приоритет. Въпреки че ви е елементарно да се адаптирате и приспособявате към непрекъснато изменящите се страсти, връзките ви с другите би трябвало да ви носят мощно възприятие за сигурност, с цел да се чувствате удобно. Това пълнолуние е опция да помислите какъв брой надеждни са някои от връзките ви с хората към вас.

Лъв

Навиците и рутината ви ще бъдат вашия фокус на 3 юли, защото пълнолунието се намира във вашия шести дом. Като творение на навика, вие сте склонни да се чувствате най-завършени, когато се придържате към някаква конструкция в всекидневието си, и тази луна носи желанието за рационализиране в тази област. Може би е време да извършите някои корекции в продуктивността ви или да се отдадете на отмора и презареждане на тялото ви.

Дева

Ще дадете приоритет на удоволствието и удовлетворението на 3 юли, Деви. Въпреки че нормално се стремите да бъдете продуктивни и ефикасни, тази луна е време да се концентрирайте повече върху нещата, които ви носят наслада и наслаждение. Тъй като Рогатата суперлуна е в земен знак, вие към момента ще изпитвате до известна степен предпочитание да бъдете потребни в своите инициативи.

Везни

Важните отговорности в дома и фамилния ви живот ще бъдат подчертани по време на юлското пълнолуние този месец. Може да ви повикат да извършите услуга на член на фамилията. Дългосрочните проекти, които сте подготвили за вашето домакинство, в този момент излизат на напред във времето.

Скорпион

На 3 юли приемането на значими детайлности и информация ще бъде ваш главен приоритет, защото пълнолунието се случва във вашия трети дом. Желанието ви за повече познания и прозрения продължава и изгряването на Рогатата суперлуна е вашият миг. Това също може да е време да определите нещата, което към момента не знаете и би трябвало да научите.

Стрелец

Организирането на вашите финанси ще бъде главен приоритет по време на пълнолунието на 3 юли. Въпреки че сте човек, който търси доста независимост и непрекъсната смяна, вашите пари и запаси са мястото, където желаете да поддържате нещата постоянни. Това може да е ден, в който си осигурявате нужна покупка или разпределяте бюджета си, само че както и да решите да употребявате тази сила, просто се уверете, че си позволявате да се насладите на плодовете на труда си, Стрелци.

Козирог

На 3 юли пълнолунието ще се организира във вашия първи дом на себеизразяване, хвърляйки светлина върху това по какъв начин изразявате желанието си за конструкция, рационализиране и работливост. Ако сте се чувствали разсеяни от прочувствената активност на сезона на Рака, това пълнолуние ви връща към вашия център по метод, който можете да оцените и разберете. Ще научите доста за себе си през юли посредством връзките ви с другите.

Водолей

Пълнолунието на 3 юли се намира във вашия 12-ти дом, което ви приканва да се оттеглите и да размишлявате. Сега е моментът да затръшнете вратата на всички неприятни привички, които работят против вас. Макар силата, която ще ви даде Рогатата суперлуна, да е продуктивна, това е и ден за вас, тъй че презаредете батериите си, Водолеи. Използвайте това време, с цел да обмислите някои от персоналните си проекти и цели, само че не мислете, че би трябвало незабавно да пристъпите към деяние.

Риби

Пълнолунието на 3 юли слага вашите другарства и общественост на изострен фокус. Това може да е време да се свържете с нови евентуални другари или да изоставите някои хора, които сте надраснали. Вие приемате обществения си живот доста съществено и е значимо да чувствате, че тези връзки си костват вашето време, старания и сила. Ще имате опция да обмислите от какво в действителност се нуждаете в дълготраен проект от вашето обграждане и дали тези потребности са задоволени сега или не.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР