Усещаме прилива на симпатизанти от разочарованите от така самонареклите се

...
Усещаме прилива на симпатизанти от разочарованите от така самонареклите се
Коментари Харесай

Марешки вярва, че "Воля" е алтернатива на статуквото

Усещаме прилива на симпатизанти от разочарованите от по този начин самонареклите се „ Обединени патриоти “ и от разединената команда в по този начин самонареклите се десни към ДСБ, които са в коалиция с някакви либерали. Виждаме прилив, естествено, от разочарованите от свадите към ГЕРБ. След днешната дата ще бъдат още повече и разочарованите от Българска социалистическа партия.

Това сподели за БНР водачът на „ Воля “ и лидер на евролистата на партията Веселин Марешки в коментар на социологическите прогнози, че групировката му може да излъчи представители в идващия Екологичен потенциал. 

Той изясни:

„ Основното е, че на тези избори ние сме единствената опция на цялото статукво. След като завършиха регистрациите, се видя, че са регистрирани единствено такива, които са управлявали и са част от статуквото и неуспеха на ръководството, който е направил България бедна и корумпирана и има една опция – „ Воля - българските родолюбци “. Само ни остава виновната задача да убедим от ден на ден хора, че сме разнообразни, че сме съумели, преди да влезем в политиката - за разлика от доста други и знаем по какъв начин да изправим бързо вредите в ръководството.

Абсолютно нелегално е да се излъчват предизборни клипове преди на началото предизборната акция, безапелационен бе в предаването „ Неделя 150 “ политикът, който може да бъде забелязан в ТВ-клипове, които, съгласно него, нямат „ нищо общо с предизборна пропаганда “:

„ Това е съветвано доста добре с нашите адвокати и с юристите на всички медии. Рекламни клипове на нашата на нашата партия – платена реклама в рекламните блокове. Политическа реклама, а не предизборна. От 26-и април ще стартира пропагандата и тогава нашите клипове ще имат напълно различен тип! “.

От " Воля " са уверени, че излизат със мощна стратегия за евроизборите поради прагматичния си опит

„ Идваме от един сполучлив бизнес и знаем по какъв начин да решаваме въпросите бързо и в този момент, а не да ги отлагаме във времето. Това разминаване сред институциите и жителите, тази ниша и тази дупка я запълваме ние. Казваме: „ Да, можем и знаем и най-много имаме смелостта да го създадем “. Аз не мисля, че хората, които са се изреждали във властта, са неможещи и незнаещи, единствено че, когато отидат там, дали от боязън, че ще им вземат терасите и жилищата, че ще ги осветят или нещо друго, нямат смелостта да покажат своите познания и умения “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР