Уругваецът Диего Годин стана герой за Атлетико Мадрид при драматичната

...
Уругваецът Диего Годин стана герой за Атлетико Мадрид при драматичната
Коментари Харесай

Атлетико остана без защита 2 седмици преди сблъсъка с Барса

Уругваецът Диего Годин стана воин за Атлетико Мадрид при трагичната победа с 3:2 против Атлетик Билбао на “Wanda Metropolitano” в събота вечерта. 32-годишният защитник донесе трите точки на “дюшекчиите” с решителен гол в последните секунди, макар че получи контузия в хода на мача.

Само 2 седмици преди дербито с Барселона, наставникът на Атлети Диего Симеоне би трябвало да взема решение огромни проблеми в отбраната на отбора. В момента и четиримата централни бранители на столичани са с травми. Заради получената през вчерашния ден контузия в лявото бедро Годин ще бъде отвън строя евентуално за към 3-4 седмици и съвсем несъмнено ще пропусне конфликта с Барса на 24 ноември.

Сънародникът и сътрудник на Годин в сърцето на защитата - Хосе Хименес, е с мускулна контузия и остава под въпрос за срещата с “лос кулес”. Световният първенец с Франция Люка Ернандес пък е с контузия на дясното бедро и присъединяване му в мача с водача в Ла Лига също е нестабилно. С най-големи шансове да играе против Барса все още наподобява черногорецът Стефан Савич, който е също с мускулна контузия, само че наподобява най-близо до бързо възобновяване.
Примера дивисион 12 кръг, събота 10 ноември  Атлетико Мадрид 3:2краен резулат  Атлетик Билбао
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР