Урсулите ще довършат ЕС, ще ликвидират и последните остатъци от

...
Урсулите ще довършат ЕС, ще ликвидират и последните остатъци от
Коментари Харесай

Урсулите ще довършат ЕС, ще ликвидират и последните остатъци от светлина и мир

Урсулите ще довършат Европейски Съюз, ще унищожават и последните останки от светлина и мир. Това написа в собствен коментар Анастасия Гешева.

SafeNews го разгласява без редакторска интервенция:

Урсулите ще довършат Европейски Съюз. След тези избори през юни, на които преизбирането на основната Урсула е несъмнено, защото доста демократично не издигат други претенденти, Европейски Съюз ще потъне надълбоко в икономическа, финансова, политическа и обществена рецесия.

Много дълго време го очаквам това!

Надявах се, че краят на този извънредно нездравословен брюкселски паразит ще настъпи спокойно и безшумно, само че не, тези пиявици, европейска ОПГ, глобалистите на Сорос и Шваб, не желаят да се откажат от кокалите си и ще се наложи да минем през фрапантен вид, с цел да ги сразим, разбием и изхвърлим от живота и пътя на Европа.

Урсулите ще унищожават и последните останки от светлина и мир, след което ще ги изхвърлим, самият живот ще ги изхвърли, тъй като бъдещето не е на тъмници и робства, те минаха с последните 2000 години в Европа.

Но актуалната Урсула споделя – Ще помогнем на Украйна да победи Русия!

Това и е предизборната платформа! Ами хайде да забележим по какъв начин ще стане това и по какъв начин ще се изтечете в канала на тоалетните ни.!

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР