Уран започва ретроградното си движение на 24-и август и то

...
Уран започва ретроградното си движение на 24-и август и то
Коментари Харесай

Влизаме в Ретрограден Уран: Какво ще се случи на всяка зодия

Уран стартира ретроградното си придвижване на 24-и август и то ще продължи до 22-и януари 2023 година Уран е известна като планетата на нововъведенията, технологиите и значимите пробиви, по тази причина интервалът е подобаващ да приемем измененията и да обърнем повече внимание на персоналния живот. Ето какво да чака всяка зодия, съгласно " Elite Daily ".

Овен

Да пуснат страха и терзанията да си отидат. Ако са усещали дискомфорт, що се касае до финансите и стабилността, в този момент ще получат яснотата, която търсят от дълго време в тези сфери. Нови благоприятни условия са на хоризонта, както и смяна на вероятността. Да не се опасяват да мислят отвън кутията, да употребяват въображението си.

Телец

Да бъдат достоверни и да го демонстрират, без боязън и съмнение. Уран е назадничав в техния знак, тъй че ще имат опция да изразят същинската си същина и ще им стане по-комфортно, даже когато възнамеряват промени.

Близнаци

Трябва да оставят предишното в предишното. Ретроградният Уран ще ги освободи от застоя и несъзнателните навици, които им тежат. Може да става въпрост за всичко - тип сила, посредством която саботират себе си; отбягване на действителността и така нататък Най-накрая ще отстранен блокажите.

Рак

Често са хвалени за това, че са доста отдадени към избрани, най-близки хора. Но им е разрешено да имат повече от една другарска компания, написа teenproblem.net. Може да имат и разнообразни визии за бъдещето, в този момент Уран ще им помогне да видят кои обществени контакти и кои желания са значими. Да помислят какво ценят у един другар. И дали другарската им група поддържа тях и задачите им.

Лъв

Да помислят какво следва в професионалния им живот.  Авторитетът им, професионалният им път и така нататък, непрестанно се трансформират. Вместо да проучват прекомерно решения от предишното, това е късмет да пропъдят старомодните способи на мислене. Способни са на доста повече, в сравнение с осъзнават.

Дева

Научават нещо ново всеки ден. Независимо дали ясно схващат бъдещите си цели или имат избрана философия за някоя сфера от живота си, Уран ще им помогне да видят избрани обстановки по друг метод. Да изследват хоризонтите си, това ще им помогне през интервала.

Везни

Приканени са да поразсъждават върху основата на връзките си и споделените запаси. Ще се вгледат във въпроси, свързани с заисимостта им от други хора, полезностите си и цененето на себе си. Ако си задават въпроси, свързани с проблеми по отношение на завещание, такси, задължения, в този момент може да получат изясненост.

Скорпион

Вижданията им за връзките се трансформират доста. Ако е имало огромни промени и разтърсвания в професионалните партньорства и персоналните връзки, ретроградният Уран им оказва помощ да видят по-ясно цената на тези връзки. Особено на тези, които са ги задушавали или са им отнемали свободата. Важна е да бъдат почтени със себе си и да поразсъждават.

Стрелец

Има доста способи да усъвършенстват рутината си и да основават здравословни привички, единствено би трябвало да се вгледат хубаво. На фокус са всекидневните отговорности, здравословните навици и правенето на благи жестове. Това може да сложи Стрелците напрегнат и те да се почувстват пренатоварени. Да помислят по какъв начин да се разнообразят и да не тъпчат на едно място.

Козирог

Да изризят себе си, да не се затварят. На фокус са любовта, пристрастеността, творчеството. Трябва да концентрират времето, силата си и дисциплината си единствено върху едно нещо, само че това ще е мъчно. Уран ще им помогне, като ги подтикне да създадат елиминация или просто да опитват с гениите си и по този начин да изберат нещо.

Водолей

Разбиранията им за дом и семейство леко се трансформират през интервала. Да запомнят, че си има време и място за всичко. Може да извърнат повече внимание на жилището. Ще се почувстват по-енергични и ще намерят яснотата, която търсят. Някои може да сменят жилището, а други да открият логиката в хаоса.

Риби

Ще се сетят за нещо, ще им хрумне добра концепция. На фокус идва връзката. Всичко се трансформира - методът, по който поддържат връзка с хората, даже и самата група хора, с които постоянно поддържат връзка. Рибите ще бъдат окуражени да поразсъждават над това какви послания изпращат и над мисловния си развой. Може някои ограничавания, които си слагат, да стопират развиването на цялостния им капацитет.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР