Ural Motorcycles обяви прехвърлянето на производството на легендарните мотоциклети Ural

...
Ural Motorcycles обяви прехвърлянето на производството на легендарните мотоциклети Ural
Коментари Харесай

Култовите мотоцикле Ural спряха да се произвеждат в Русия

Ural Motorcycles разгласи прехвърлянето на производството на именитите мотоциклети Ural от Русия в Казахстан. Решението е взето по отношение на антируските наказания, които " отрязват " компанията както от закупуването на непознати съставни елементи, по този начин и от доставките на подготвени артикули за експорт.

Отсега нататък Ирбитският моторен цех ще създава единствено основни съставни елементи - носещата рама и детайлите на каросерията. Окончателното сглобяване е преместено в град Петропавловск в Северен Казахстан. Според информация на изданието Expert, Ural Motorcycles са придобили 7000 кв. м, от които 2000 кв. м са за монтажен завод, а останалите - за хранилища.

`Култовите

Мотоциклетите на известната съветска марка в огромната си част употребяват непознати съставни елементи - от Германия, Италия, Япония, Тайван и други Прехвърлянето на производството в Казахстан е нужна мярка, защото тази страна не предстои на интернационалните ограничавания, само че е включена в общото митническо пространство с Русия в границите на ЕАЕС.

Преместването няма да засегне по никакъв метод самите модели. Ще напомним, че това са типичен мотоциклети с панер и карданно задвижване на задното колело. Мотоциклетите Ural са оборудвани с 750-кубиков двуцилиндров боксерен мотор, който разполага с мощ 41 к.с. и с екологичен клас евро-5.

Миналата година Ural Motorcycles продаде 2 400 мотоциклета по света, от които в Русия бяха продадени единствено 70. Компанията изнася по-голямата част от продуктите си (90%) за чужбина и по-конкретно - за Съединени американски щати, Канада, Европейския съюз, Австралия и Япония.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР