Ураганният вятър продължава да вилнее в Монтана, видя BulNews.bg. Служители

...
Ураганният вятър продължава да вилнее в Монтана, видя BulNews.bg. Служители
Коментари Харесай

Стихия в Монтана! Ураганът събори дърво на оживен булевард /снимки/

Ураганният вятър продължава да вилнее в Монтана, видя BulNews.bg. Служители на бранш „ Специализирани оперативни действия “ работят по няколко сигнала в регионалния град.
Преди минути стихията събори огромно дърво на оживения бул. „ Св. Климент Охридски “ до хипермаркет "Билла ". То е било изгнило и се пречупило в основата си. Дървото се е стоварило върху тротоара и цялото шосе и е цяло знамение, че в този миг там не са минавали коли и пешеходци.
В момента екип на пътна полиция контролира придвижването на колите по булеварда. Спасителен екип реже дървото, с цел да може по-лесно да бъде отстранено.
Друг сигнал е имало и в центъра на Монтана. Ламарини са паднали наоколо до търговски център „ Аско Деница “. Екипи към този момент са на място и работят по обезопасяването на региона.
Припомняме, че тази заран огромен бор бе изкоренен от стихията и препречи пътя за Чипровци. Още през вчерашния ден синоптици предизвестиха за рисково време с ураганен вятър в Северозапада и на доста други места в страната. Каква е равносметката на вредите след бурните пориви ще стане ясно от утрешния бюлетин на Министерство на вътрешните работи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР