Ура! Пускайте Дунавското хоро и зарята – Петя Буюклиева спечели

...
Ура! Пускайте Дунавското хоро и зарята – Петя Буюклиева спечели
Коментари Харесай

Пускайте Дунавското хоро! Петето Буюклиева изцвили: Натрих ли ви носовете?! Аз съм най-добрата!

Ура! Пускайте Дунавското хоро и зарята – Петя Буюклиева завоюва „ Черешката на тортата “, гушна плакета и спа умерено. Както и се очакваше още преди финала, естрадната ни легенда със „ характерен “ манталитет, беше явен победител. Защо ли?! Ами, тъй като сама си уреди успеха като прецака с точки всеки, безусловно всеки един от останалите участници.

Как не се откри човек, на който Петето да даде 40 точки – ей по този начин бе, от сърце! Щото му се кефи, примерно… Но не – ряза ги, ряза ги, наскърбява ги, плю ги и взе, че завоюва. Ама нали споделят, че в любовта и на война средствата не се гледали. Очевидно това за Петя си беше война, по този начин че…

Шеф Иван Манчев явно имаше някои забележки и много се поколеба, само че нямаше къде да мърда – единствено Буюклиева беше спечелила цялостния набор от точки, нямаше по какъв начин да не бъде любимец.

Зрителите обаче я намразиха вовеки. Потребители изпълниха страницата на предаването с мнения и възмущения, а някои от тях обявиха, че повече няма да си пуснат сходен фарс.

„ Да си го завре този плакет откъм гърба и да се радва! Победата я има, само че уважението, което в миналото сме изпитвали към нея, отиде! Не сме виждали такава завист и в същото време такова двуличие “, гневят се в нета.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР