Управляващият директор на Европейската служба за външна дейност за Русия,

...
Управляващият директор на Европейската служба за външна дейност за Русия,
Коментари Харесай

ЕС привика руския шарже д'афер заради анексираните от Русия украински земи

Управляващият шеф на Европейската работа за външна активност за Русия, Източното партньорство, Централна Азия, районното съдействие и ОССЕ Майкъл Зиберт привика изпълняващия длъжността шарже д`афер на задачата на Руската федерация към Европейски Съюз Кирил Логвинов в Брюксел в понеделник, заяви през днешния ден европейската институция, съобщи.
От страна на Европейски Съюз е било изразено безапелационното отменяне и най-решително наказание на противозаконното анексиране от Русия на украинските области Донецк, Херсон, Луганск и Запорожие след противозаконните подправени " референдуми ", свикани от Русия в нарушаване на суверенитета и териториалната целокупност на Украйна, се показва в известието. Европейски Съюз не признава и в никакъв случай няма да признае това нелегално анексиране от Русия. Тези решения на Русия са оскъдни и не могат да пораждат никакви правни последствия, се добавя в текста.

Европейският представител е призовал Русия да анулира тези дейности и неотложно, изцяло и абсолютно да изтегли войските си и военното си съоръжение от цялата територия на Украйна. Уточнява се, че съветският представител е бил свикан като част от координиран метод на всички страни в Европейски Съюз в отговор на последните дейности на Русия против Украйна.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР