Управляващите няма да си разтурят колибката, преди да орежат правомощията

...
Управляващите няма да си разтурят колибката, преди да орежат правомощията
Коментари Харесай

Политолог: Денков е формален премиер, истинският човек с нарастваща тежест е Пеевски

Управляващите няма да си разтурят колибката, преди да орежат пълномощията на президента да основава политическа опция и да предлага състав на служебния кабинет, какъвто той реши, с цел да си подсигуряват по този метод успокоение. Направят ли това - притеснявам се, че ще стигнем досега, в който ще бъде министър председател на България. Това съобщи политологът Слави Василев в ефира на БНР. 

" Ще отрежат крилата на президента Румен Радев, с цел да може той да не лети високо в полето на политическата опция, с цел да си гарантитрат успокоение ", счита той.

Според него е фиктивен министър председател, а " същинският човек, който е с възходяща тежест и престиж, е ". 

" Помните, че Пеевски беше като антихриста на новия съвременен път, по който България трябваше да тръгне с обещанията от актуалните ръководещи от Политическа партия. Парадоксът е, че тъкмо те направиха по този начин, че господин Пеевски освен да ръководи страната подмолно, само че и към този момент да се приказва за негова позиция на постоянен министър-председател. Хората към този момент би трябвало да схванат, че съвсем отвратително е ситуацията в страната ". 

Василев посочи, че " отношението на хората в Народното събрание към изобщо не е огледален облик на отношението на хората на улицата към облика му, който продължава да провокира разстройване и омерзение ".

" Понеже сега монопол в Народното събрание имат Бойко Борисов, и Кирил Петков - те основават дневния ред и разказа, а този разказ се повтаря от всички медии, тъй като легитимността е в Борисов, Пеевски и Петков. Нормално е медиите да отразяват тази законна позиция, защото това е постоянното държавно управление на България. Политическата опция на това ръководство за жалост няма същата тежест, с цел да има същински спор в медиите. Тази парламентарна форма на ръководство от ден на ден стеснява хоризонта пред нас ".

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР