Управляващите не са изпълнили нито един от приоритетите си в

...
Управляващите не са изпълнили нито един от приоритетите си в
Коментари Харесай

БСП: Управляващите не изпълниха нито един от приоритетите си в енергетиката

Управляващите не са изпълнили нито един от целите си в енергийния бранш, обявиха в декларация от Българска социалистическа партия. Депутатът Таско Ерменков упрекна ГЕРБ, че първият и най-съществен приоритет - енергийната сигурност посредством личен рандеман, е провален:
„ Някой видя ли една страница разбор за какво затваряме „ Белене “? В кавички, несъмнено, затваряме. Някой видя ли разбор на това какво се случва след 10 години изследване в Черно море?
 Ерменков: Оставки на шефовете на БЕХ не са задоволителни, енергийната борса се манипулира Ерменков: Оставки на шефовете на БЕХ не са задоволителни, енергийната борса се манипулира
Ако инсталацията се сбъркана, там би трябвало да се желаят оставките. ниско са се прицелили. Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Таско Ерменков по п...
Някой приготви ли стратегически документ за ролята на България в зелената договорка? Някой мисли ли за оцеляването на комплекса „ Марица-изток “ и за превръщането му в зелена точка на картата на Европа без загуба на нито едно работно място? Това е това, което ни завеща ГЕРБ, нищо изпълнено от тяхната управническа стратегия! “.
Валентин Николов от ГЕРБ отговори, че това са неистини и изиска ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева да откри механизъм, по който да глоби неистините, които се популяризират от парламентарната естрада:
„ Трябва да се откри някакъв метод от позиция на тези лъжи и хората, които ги споделят, тъй като въпросът за предизборната акция и навлизането ѝ в залата към този момент почват да нагнетяват тези лъжи и почват да тежат, тъй като това дали сме изпълнили ГЕРБ предизборната си стратегия е въпрос, на който ще отговорят точно гласоподавателите “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР