Управляващата коалиция има още доста ходове, докато стигне до невъзможност

...
Управляващата коалиция има още доста ходове, докато стигне до невъзможност
Коментари Харесай

Кольо Колев: Няма да има разпад на коалицията днес, но след няколко хода - да. Натрупаха се ужасно много неща

" Управляващата коалиция има още много ходове, до момента в който стигне до неспособност да действа. Българска социалистическа партия имаха доста крайни изявления, правеха лупинги. Ще би трябвало да изясняват смяната в позицията си. Не съм уверена, че хората се интересуват от техните пояснения. Няма да има тежки катаклизми в ръководството ". Това съобщи за " Твоят ден " по NOVA NEWS политологът доцент Татяна Буруджиева.

По думите ѝ в правосъдната промяна се тъпче на едно място и има закъснение на редица законопроекти. " Не разбрах каква е правосъдната промяна, която ще подсигурява правдивост оттатък закриването на спецправосъдието. Не виждам кой знае какви ходове, единствено разбъркване на пъзела ", акцентира тя.

Според политолога Кольо Колев Българска социалистическа партия ще би трябвало да изясни разликата сред ремонт на техническа бойна техника и експорт на такива. " Няма да има разпад на обединението през днешния ден, само че след няколко хода - да. Натрупаха се извънредно доста неща ", счита той. И добави, че няма ясна артикулация и визия за деяние.

" Няма чувство за целокупност, непоклатимост. Управлението не излъчва чувството за постоянна котва ", означи Колев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР