Управленската програма на ГЕРБ и Продължаваме промяната - Демократична България

...
Управленската програма на ГЕРБ и Продължаваме промяната - Демократична България
Коментари Харесай

Борисов: Следващата седмица с партньорите подписваме споразумение за управлението

Управленската стратегия на ГЕРБ и " Продължаваме промяната - Демократична България " е подготвена и идната седмица ще бъде подписано съглашение.

Това разгласи в коридорите на Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. По думите му то ще включва и механизъм за това по какъв начин ще бъдат обявявани значимите решения - взаимно или с прессъобщение.

" Вчера финализирахме всичко по управническата стратегия. Следващата седмица ще си подпишем едно съглашение, както Христо Иванов желае. Именно за този механизъм, в това число по какъв начин ще се афишират решения ", разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред медиите в Народното събрание. Повод за думите му беше оповестеното през днешния ден от Кирил Петков разгласи, че обединението ще внесе законопроект за прекъсване на концесията на пристанище " Росенец ". 

" Вчера имахме много дълга среща с Кирил Петков, Асен Василев, Христо Иванов, Атанасов, Мария Габриел, сътрудниците от Движение за права и свободи - Цонев и Пеевски по отношение на тези няколко решения. Предложението беше на ГЕРБ, Движение за права и свободи и Демократична България освен за " Росенец ".  Такива значими решения демонстрират силата на една некоалиция да взима значими решения в интерес на страната ", сподели Борисов.

Според него през днешния ден е можело да стане доста красиво, в случай че бяха оповестили предлагането след внасянето му с подписите на трите обединения. Той посъветва сътрудниците си от Политическа партия да поработят малко върху некоалиционната просвета. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР