Управлението в момента е сглобено по една единствена причина -

...
Управлението в момента е сглобено по една единствена причина -
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Правителството е сглобено заради Украйна, не се понасят, смятат едни други за крадци и мошеници

„ Управлението сега е съединено по една единствена причина - геополитическа. Сглобено е единствено на съображение на войната в Украйна. Те не се понасят във всички връзки - считат едни други за крадци и мошеници “, съобщи пред БНР социологът Андрей Райчев.

„ Няма да мине заболяването, без да мине повода. Няма да мине без да има развръзка в Украйна “, предвижда той, само че добави, че развръзка там не се вижда.

Според социолога, държавното управление ще натрупа от ден на ден и повече негативи. „ Има развой на изгниване “, означи той и сподели, че резултатът ще го забележим на първите парламентарни избори, които ще се състоят след войната.

„ Има половин - един милион души, които няма за кого да гласоподават “, разяснява още Андрей Райчев. „ За първи път виждам партия да получи повече гласове на локални избори, в сравнение с национални “, означи той, визирайки Българска социалистическа партия. По думите му това значи голяма рецесия на доверие в централата на партията.

Според него това предстои на консолидация, а Румен Радев най-вече наподобява на този, който би могъл да го направи. В този смисъл Радев може да бъде възстановител на националното ляво.

За Шенген социологът счита, че това е крачка към окончателната интеграция на България. Според него изключително преференциално ни е и приемането на еврото. С него ще приключим процеса на интеграция.

Според социолога резултатите от изборите за Екологичен потенциал няма да окажат никакво въздействие върху цялостния ход на политиката в Европа, в случай че се резервира болшинството на социалисти и десни, и ще окаже голямо въздействие - в случай че това болшинство рухне. Според него в този смисъл последователите на Костадин Костадинов ще бъдат свръх мобилизирани.

За изборите в Съединени американски щати, и Байдън да завоюва, и Тръмп да завоюва, в случай че те са претендентите за президентските избори - във всички случаи ще има политическо земетресение, безапелационен е Андрей Райчев. По думите му се натрупва огромно напрежение против хората, които ръководят глобалистки.

„ Има общоприет конфликт, общоприет избор какво желаеме. Очевидно се е натрупал голям ерес в тази нация “, сподели той.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР