“Управлението не е възможно без ГЕРБ, това заяви в декларация

...
“Управлението не е възможно без ГЕРБ, това заяви в декларация
Коментари Харесай

Атанасова: Управлението без ГЕРБ е невъзможно, ние сме промяната |

“Управлението не е допустимо без ГЕРБ ”, това съобщи в декларация от трибуната на Народното събрание председателката на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

Тя сподели още, че без ГЕРБ не може да бъде осъществена нито правосъдната, нито здравната, нито обществената промяна.

“Промяната можем да бъдем единствено ние ”, сподели тя и се закани, че единствено ГЕРБ може да завършат промените и автомагистралите.

Десислава Атанасов съобщи, че депутатите от обединението нямат “страх от Бога и позор от хората ”. Според нея обединението не е поискала амнистия и не се е покаяла.

Тя укори ръководещите, които излязоха в 10-дневна почивка, отхвърляйки предлагането на ГЕРБ-СДС за анулация на почивните дни. По думите ѝ обединението се е уморила от нищоправене, нарушение на Конституция и ненавист.

Председателката на парламентарната група на ГЕРБ-СДС укори ръководещите за медиаторите при покупка на полутечен газ, както и за забавянето на решението за оръжия за Украйна.

Тя съобщи, че “Киро, Асен и Лорер ” се държат с България като с “окупирана страна ”.

“Какво Ви дадоха обещание? Може би зрелища. А самун дадоха обещание ли Ви? ”- попита тя водачите на Демократична България, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ.

Тя съобщи, че по време на ръководството на ГЕРБ зрелища е нямало, само че пък самун е имало за всички.

Атанасова съобщи, че обединението към този момент няма право да се упражнява с българския народ и съобщи, че даже и президентът се е отрекъл от кабинета.

“Г-н Радев, вашите отрочета употребяват войната, с цел да крадат ” - сподели тя и дефинира обединението като “мародери ”.

“Ще изчегъртаме медиаторите и мародерите ”, съобщи тя и приключи изявлението си с думите:

“България ще възкръсне и след вашето ръководство. ”

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР