Управителят на Зимния дворец в София Антон Иванов заяви за

...
Управителят на Зимния дворец в София Антон Иванов заяви за
Коментари Харесай

Управителят на Зимния дворец: Климатиците работят вече на 50 процента

Управителят на Зимния замък в София Антон Иванов съобщи за Българска телеграфна агенция, че климатичната апаратура в огромната зала на оборудването към този момент работи с половината от потенциала си.

" От по-малко от два месеца съществува казусът с климатика в залата. От установяването на повредата непрекъснато се работи по нейното премахване. От няколко часа 50 % от климатичната апаратура работи. До няколко дни, даже може би още от на следващия ден, температурата в залата ще се увеличи ", за Българска телеграфна агенция Иванов.

Той призна, че в огромната зала сега е хладно, като температурата е малко под 10 градуса.

Проблемът с инсталацията, обаче, не е попречил на националните състезатели по фигурно пързаляне да упражняват обикновено, въпреки и в по-малката подготвителната зала, която е добре отоплена, защото разполага с обособена климатична система.

" Всяко нещо изисква софтуерно време и по тази причина се забави отстраняването на казуса. Тренировъчният развой не е спирал. Ние сме в непрекъснат контакт с Българска федерация по кънки, с цел да помогнем за подготовката им ", сподели още Иванов.

Заради студената зала най-хубавата българска състезателка по фигурно пързаляне Александра Фейгин разгласи, че няма да взе участие в започващото през днешния ден в Зимния замък Държавно състезание във всички възрасти, който ще продължи до неделя.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР