Продължават да излизат любопитни новини от пререканията, които по-рано днес

...
Продължават да излизат любопитни новини от пререканията, които по-рано днес
Коментари Харесай

Костов се изрепчи на левскарите: Съблечете ме и мен!

Продължават да излизат любопитни вести от пререканията, които по-рано през днешния ден Николай Костов имаше с последователи на Левски. Припомняме, че те краткотрайно стопираха заниманието на " сините ", търсейки сметка от експерта за скандалната му конференция този следобяд, в която потърси избавление от своите неточности в лицето на млади играчи като Хосе Кордоба и Пламен Андреев.

Попитан дали знае какво е станало с Ивайло Петев, Костов показа, че не знае, дадоха отговор му, че е бил без дрехи, на което треньорът сподели: " Съблечете ме и мен ", на което почитателите въпреки всичко резервираха самообладание и му обявиха, че желаят да си тръгне с мир.

Треньорът призна, че на почивката в мача с ЦСКА е споделил на Цунами: " Мълчи! ", до момента в който е обяснявал тактиката за второто полувреме.

Феновете попитаха по какъв начин се поема отговорност, дали желае Андриан Краев в състава, за резила в Пазарджик за Купата и други.

Когато Костов застана пред последователите, бе прекъсната и тренировката, защото и футболистите застанаха да слушат. Имаше и две бомбички, които гръмнаха.
 Напрежение на
Напрежение на " Герена ", недоволни почитатели прекратиха тренировката на Левски

Искат опрощение от Николай Костов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР