Цял албум, в който Sia пее сама, е страхотен —

...
Цял албум, в който Sia пее сама, е страхотен —
Коментари Харесай

Музикален преглед: Sia се издига с първия солов албум от 8 години, „Reasonable Woman“

Цял албум, в който Sia пее сама, е страховит — страховит, не ни разбирайте неправилно — само че Sia в композиция с иконата Chaka Khan? огън. Техният нов дует “Immortal Queen ” е всичко, което бихте желали в композиция от Sia и Khan – двубой с извисяващи се гласове, великолепно его и безумни текстове за пътешестване във времето и роботи-слуги.

“След хиляда милиона години /I'mma still be everywhere ”, пеят те. „ Преди планетата Земя да е тук/изминавах една светлинна година. “ На което се покланяме и споделяме: Да, кралици.

„ Immortal Queen “, излизащ в петък, е единствено един от акцентите в супер 15-песенния „ Reasonable Woman “, първият солов албум на Sia от 2016 година след работата й по кино лентата „ Sing “, коледен албум, писането й за други като David Guetta и Pink и албума на супергрупата „ LSD “.

Sia не е изгубила нито крачка, явно може да напишете три удара преди закуска. Новият солов албум е цялостен със запазената марка на австралийката микс от тропически поп, хип-хоп, хаус и намек за ска, съчета...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР