Управителят на област Сливен Минчо Афузов ще участва в изборите

...
Управителят на област Сливен Минчо Афузов ще участва в изборите
Коментари Харесай

Областният управител на Сливен ще участва в изборите за кмет на града

Управителят на област Сливен Минчо Афузов ще взе участие в изборите за кмет на града.

Това разгласи самият той в профила си във Facebook.

" Скъпи другари и съграждани, Днес Инициативен комитет издигна кандидатурата ми за кмет на Сливен. Тези от вас, които ме познават, знаят, че аз стоя твърдо зад правилата на законността, а през днешния ден намерено декларирам и, че е време да си върнем Сливен! Онзи блестящ, жив и ярък Сливен, който години наред е бил средоточие на велики мозъци и безстрашни революционери, отстояващи правото на народа ни да живее свободно. Сливен, който историята знае като „ Града на стоте войводи “, а европейската просвета посочва като един от най-забележителните духовни центрове през Възраждането. Нашият Сливен би трябвало още веднъж да бъде подобен! ", съобщи Афузов  

" Градът ни има свои несгоди и слаби места. Нужно е обаче те да не бъдат замитани под килима, а да бъдат изведени на напред във времето и позволени. Сливен има потребност от отговорност, а не от безконтролност, от промени, а не от проблеми, от опитна и решителна ръка и от разпоредителност! През последните години в града ни царува хаос във всички съществени посоки - администрацията е труднодостъпна, инфраструктурата е пагубна, редът и сигурността са постоянно под въпрос, липсва и цялостна обществена отчетност на финансите. Къде е напредъкът, къде е прозрачността, къде са целите на хората?! Аз желая Сливен да се промени! ", уточни още актуалният регионален шеф в обществената мрежа.

" Имам опита, устрема и знам по какъв начин да трансформира тази реалност. Милея за Сливен, обичам Сливен и желая Сливен да просперира! Вече започнах и първата стъпка към мечтаната смяна, а точно създаването на Програма за развиване на град Сливен, която ще бъде оповестена онлайн и налична за всеки. Така всички вие ще можете да участвате персонално с оферти и промени в планирането и развиването на нашия град ", добави Афузов.

" Време е да си върнем Сливен! Благодаря на всички, които имат вяра в по-доброто бъдеще на града ни и застават до мен! Поемам уговорката да работя със сърце и разум за Сливен без да правя отстъпка от правилата си! ", съобщи той.

БНР добави, че актуалният кмет на града Стефан Радев също е дал поръчка за локалния избор.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР