Управителният съвет на волейболната федерация ще обсъди утре 5-те кандидатури

...
Управителният съвет на волейболната федерация ще обсъди утре 5-те кандидатури
Коментари Харесай

Управата на волейбола разглежда утре 5-те кандидатури за национален треньор

Управителният съвет на волейболната федерация ще разиска на следващия ден 5-те кандидатури за нов народен треньор на мъжете. Заседанието започва в 10,30 ч.

" Именно този проблем е първата точка в дневния ред. Възможно е при консенсус да се стигне и до избор на треньор, който да размени подалия оставка Николай Желязков.

Във втора точка е одобряването на Виктор Карагьозов като ментор на националния отбор за мъже до 19 година ", оповестява уеб сайтът на централата.

Както " 24 часа " осведоми на 30 септември, разновидностите за нов селекционер на България са Пламен Константинов, Мартин Стоев, Найден Найденов, както и финландецът Туомас Самелвуо и италианецът Алберто Джулиани.

Постът е незает след края на контракта на Николай Желязков.

Ето и дневният ред на съвещанието на следващия ден:

1. Обсъждане на кандидатурите и възможен избор на старши треньор на народен тим - мъже.

2. Утвърждаване на Виктор Карагьозов за пост старши треньор на народен тим младежи до 19 година за спортно спортна 2023 година

3. Предвид смяна на възрастови групи в женско направление при подрастващите, одобряване на Владислав Тодоров за пост старши треньор на народен тим девойки до 17 година за спортно спортна 2023 година

4. Утвърждаване на промени във финансовия проект по Направление 2 – Версия №1 към Договор с ММС.

5. Вземане на решение за разпределяне на награди на състезателите и щаба на народен отбор- мъже под 20 години за реализирани призови класирания през 2022 година.

6. Приемане на ПРАВИЛНИК ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА НВЛ - „ ДЕМАКС ЛИГА “ - 2022/23.

7. Избор на Председател на Спортно-организационна комисия за надпреварите от държавното състезание (Национална волейболна лига) – дами.

8. Разни.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР