Управителният съвет на Twitter се съгласи с предложението за поглъщане

...
Управителният съвет на Twitter се съгласи с предложението за поглъщане
Коментари Харесай

Илон Мъск купи Twitter за $44 милиарда

Управителният съвет на Twitter се съгласи с предлагането за усвояване на стойност 44 милиарда $ (34,5 милиарда паунда) от милиардера Илон Мъск.

Милиардерът, който направи шокиращата оферта преди по-малко от две седмици, съобщи, че Twitter има " голям капацитет ", който той ще разгърне.

Така се завърши процеса, който стартира преди по-малко от месец.

Илон Мъск също по този начин прикани за редица промени - от облекчение на рестриктивните мерки върху наличието до унищожаване на подправените сметки, отбелязва Би Би Си.
 Илон Мъск изиска да има Twitter
Илон Мъск изиска да има Twitter

Twitter има извънреден капацитет. Аз ще го разпростра

Според списание Forbes Илон Мъск е най-богатият човек в света, като чистото му положение се прави оценка на 273,6 милиарда $, което се дължи най-много на дяловото му присъединяване в ръководената от него компания за произвеждане на електрически автомобили Tesla. Той управлява и аерокосмическата компания SpaceX.

" Свободата на словото е в основата на функциониращата народна власт, а Twitter е цифровият градски площад, където се разискват жизненоважни за бъдещето на човечеството въпроси ", съобщи Илон Мъск в изказване, с което разгласи договорката.

" Искам също по този начин да направя Twitter по-добър от всеки път, като модернизирам продукта с нови функционалности, направя логаритмите с отворен код, с цел да увелича доверието, победя спам ботовете и удостоверя всички хора ", добави предприемачът.

" Twitter има голям капацитет - чакам с неспокойствие да работя с компанията и общността от консуматори, с цел да го отключим. "
 Илън Мъск е
Илън Мъск е " Човек на годината " на списание Time

Огромно самопризнание за бизнесмена милиардер

Брет Тейлър, ръководител на управителния съвет на Twitter, съобщи, че той е провел " повсеместен развой " за оценка на предложенията на Мъск за компанията.

" Предложената транзакция ще обезпечи забележителна парична награда и ние имаме вяра, че това е най-хубавият път напред за акционерите на Twitter ", сподели Брет Тейлър.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР