Управителният съвет на Държавен фонд Земеделие гласува освобождаването на заместник-изпълнителния

...
Управителният съвет на Държавен фонд Земеделие гласува освобождаването на заместник-изпълнителния
Коментари Харесай

Окончателно освободиха скандалната зам.-шефка на фонд Земеделие

Управителният съвет на Държавен фонд " Земеделие " гласоподава освобождението на заместник-изпълнителния шеф на фонда Иванка Багдатова-Мизова, считано от през днешния ден. Така тя дефинитивно няма да заема този пост, откакто официално към този момент бе освободена от някогашния министър на земеделието Румен Порожанов по предписание на премиера Бойко Борисов. 
За нов заместник-изпълнителен шеф на ДФЗ бе определена Евдокия Кръстева. Тя има две магистратури – по право и по земеделска стопанска система от Университета за национално и международно стопанство.
В интервала февруари 2001 г.- юни 2008 година е била основен секретар на Изпълнителната организация по лозата и виното. От октомври 2012 година до юли 2015 година е консултант по кохезионната политика в непрекъснатото посланичество на България в Брюксел.
От юни 2008 година досега работи в Министерски съвет като държавен специалист в дирекция " Централно координационно звено " и шеф отдел в дирекция " Мониторинг на средствата от Европейски Съюз ".
Припомняме, че поради къщите за посетители, строени с европари по земеделските стратегии и употребявани не по предопределение, Румен Порожанов се раздели с поста си на аграрни министър. Срещу него прокуратурата стартира следствие. Мястото му зае Десислава Танева.
Веднага откакто депутатите утвърдиха кандидатурата ѝ, Десислава Танева увери, че Иванка Багдатова-Мизова, чийто телефонен номер бе посочен в публикация за къща за посетители, ще бъде освободена от поста заместник-председател на Държавна фирма " Земеделие ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР