Управата на ваканционното селище Албена край Варна реши да превърне

...
Управата на ваканционното селище Албена край Варна реши да превърне
Коментари Харесай

Първа частна митница у нас! 20 лева е само входът в Албена

Управата на ваканционното населено място Албена край Варна реши да трансформира курорта в първата частна митница, събирайки по 20 лв. вход за всяко влизане на автомобил на територията на комплекса, сигнализира някогашният футболен арбитър Детелин Баялцалиев. Той отдъхва в курорта от няколко дни, само че към този момент съжалява, че не е отпрашил на отмора към Гърция.

Реферът описа, че управата на курортния комплекс е сложила 2 бариери за коли и събира от всяко преминаващо возило сред 10 и 20 лв.. Таксата обаче не е еднократна, а важи единствено за едно прекосяване, предизвестява уеб сайтът „ Лупа БГ “.

„ 5 юли, 11:00 часа, Албена. Това са единствено няколко празни шезлонга с чадъри… Но има 2 бариери за коли. Такса за 1 прекосяване 10 или 20 лева! Тоест, в случай че искаш да отидеш сутринта до Каварна, следобяд до Варна, плащаш още 40 лева, или общо за деня 60 лева Ако не, стоиш затворен в Албена и плащаш единствено 20 лв.. А, честито. Да живее гръцкото море! Там няма бариери…. и съответстващите им такси “, възмути се Детелин Баялцалиев.

Той описа, че нито един автомобил не е допускан да влезе в курорта, без да заплати таксата „ еднократен вход “ – 10 лв. за синя зона и 20 за зелена. „ Забележете, че на всички цени написа 1 прекосяване. Тук е уловката. Ако излезеш – плащаш още веднъж! “, разкри рекетьорската скица на Албена именития непряк арбитър от близкото минало.

Първата частна митница, събираща нелегално „ вход “ за всеки преминаващ автомобил, без значение дали притежателят му отдъхва в хотел в Албена, или просто идва на плаж, изяснява пустеещите плажове във ваканционното населено място.

Преди дни тв водещата Цвета Кирилова разгласява отчайващи фотоси от курорта, на които се вижда безкрайнo море от чадъри и шезлонги, само че хора няма никакви.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР