Употребата на цигари може да бъде спряна в Съединените щати,

...
Употребата на цигари може да бъде спряна в Съединените щати,
Коментари Харесай

Bloomberg: До 2050 г. цигарите могат да изчезнат в много части на света

Употребата на цигари може да бъде спряна в Съединените щати, елементи от Европа, Австралия и огромни елементи от Латинска Америка, в случай че актуалната наклонност на спад продължи, оповестява Bloomberg.
Според нов отчет може да бъде сведено до най-малко през идващите 30 години, като пушачите ще спрат да пушат цигари или ще преминат към различни артикули. Пушенето ще изчезне до 2050 година в Съединените щати, елементи от Европа, Австралия и огромни елементи от Латинска Америка, в случай че наклонността на спад, следена през последните десетилетия, продължи, написа анализаторът Адам Спилман.
 Каква е тайната да не пропушите отново цигарите, откакто един път сте ги спрели? Каква е тайната да не пропушите отново цигарите, откакто един път сте ги спрели?
Спирането на този нездравословен табиет, за жалост, въобще не е елементарно и коства много душевен старания, на всеки който към този момент е подвластен. Прекра...
Тютюневата промишленост претърпява едни от най-големите промени в историята си: броят на децата, които сега пушат, е понижен с съвсем три четвърти през последните 20 години, а използването на цигари при възрастните също е спаднала за първи път.
„ Philip Morris International “, производителят на цигарите Малборо и Честърфийлд, също разгласи, че може да понижи продажбата до 10 години. в даването на други възможности на цигарите с устройството си IQOS с нагорещен тютюн и сега генерира съвсем една четвърт от приходите си от незапалими артикули, предизвиквайки конкуренция с съперници като „ British American Tobacco “.
Според отчета „ Altria Group “ изостава най-вече, тъй като тази американска корпорация основава 82% от бизнеса си на цигари, споделя Спилман.
Продуктите от ново потомство обаче забавят спада в използването на никотин на доста пазари, а на някои може и да го ускорят, написа анализаторът. В страни като Китай, Франция и Русия пушенето на цигари евентуално ще е същото и през 2050 година
 Възможно ли е пушенето да стане отживялост? Възможно ли е пушенето да стане отживялост?
Ами в случай че съществено се заемем да създадем пушенето отживялост, ще гледаме ли на него като неприятен табиет от предишното единствено след 10 години? Въпро...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР