Уплашена от черна магия софиянка олекна с 3 бона, пише

...
Уплашена от черна магия софиянка олекна с 3 бона, пише
Коментари Харесай

Софиянка от тузарски столичен квартал олекна с 3 бона, причината ще ви шокира

Уплашена от черна магия софиянка олекна с 3 бона, написа TrafficNews. 47-годишната Мария Пенчева от квартал „ Лозенец” сама се свързала по Facebook с представящата се за маг Габриела, тъй като имала фамилни терзания и грижи.

От 29 ноември до 3 декември двете дами интензивно си общували освен в обществената мрежа, само че и по телефона.

Битката с черната магия, надвиснала над фамилията на Мария, обаче излизала скъпо. Наложило се наивната столичанка няколко пъти да превежда пари на Габриела.

В последна сметка Мария дала над 3 000 лв., преди да се усети, че е излъгана и да се оплаче в полицията.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, оповестиха от полицията.

Битката с магиите лишила и спестените бели пари за черни дни на 83-годишният Симеон Бачев от столичния квартал Стрелбище. Възрастният мъж пуснал в дома си на 3 декември две ромки на 40-45 години.

Двете мургави дами съумели да убедят пенсионера, че здравето му е застрашено от магия, която те могаг с лекост да скапват. Обяснили му и по какъв начин може да стане това. Дядото трябвало да даде всички налични пари, които гостенките щели да вържат забрадка, върху която той трябвало да преспи.

Въодушевеният бай Симеон извадил скътаните 1 000 $ и ги дал на ромките, които му върнали кърпата със заръката да спи най-малко две нощи върху нея. После си отпътували, взимайки дребни пари за услугата. Домакинът едвам не получил инфаркт, когато отворил кърпата и видял, че вместо долари има части от вестници.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР