`Уплашен до смърт`: Джо Скарбъроу назовава кандидат, който плаши Тръмп от дебата за Републиканската партия

...
Джо Скарбъроу от MSNBC каза в сряда, че Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Джо Скарбъроу от MSNBC каза в сряда, че Доналд Тръмп е „уплашен до смърт“ от съперника си за президент на Републиканската партия Крис Кристи и няма да отиде на първи републикански първичен дебат следващата седмица заради него.

Скарбъроу направи аргумента за Кристи – бивш съюзник, превърнал се в остър критик на Тръмп – след като Мат Луис, старши колумнист в The Daily Beast, попита дали бившият президент напълно оценява „опасността“ на своя съперник от Републиканската партия в изява по MSNBC.

Водещият на „Morning Joe“ каза, че смята, че Тръмп се страхува от Кристи, преди да се замисли за миналото на бившия губернатор на Ню Джърси.

„Той видя какво направи Крис Кристи на Марко Рубио, когато Крис Кристи влезе в дебат с едно наум, той знае, че Крис Кристи е вкарал бащата на Джаред Къшнър в затвора за много дълго време. Той знае, че е прокурор, който е безмилостен и знае как да прокара случая си“, каза Скарбъроу.

„И също така знае, че тайният му сос през 2016 г. беше разрушителят. нали Разтърсване на Хилари Клинтън на сцената на дебата, разтърсване на Маркос и всички останали на сцената на дебата. Този концерт, който е от осем години, нали? Това е Елвис от '77 сега.“

Скарбъроу каза, че Кристи има „номерът“ на Тръмп.

„Очевидно политическият му инстинкт е несравним, както той го вижда идва. И затова мисля, че той се страхува до смърт от Крис Кристи и няма да има смелостта да отиде или смелостта да излезе на сцената с Крис Кристи където и да е“, каза той.

Тръмп все още не е потвърдил участието си в първи първичен дебат на Републиканската партия следващата седмица в Милуоки, като каза на Ерик Болинг от Newsmax, че е казал, че „няма“ да подпише обещанието за лоялност на Републиканския национален комитет – част от критериите за присъединяване към етапа на дебата.

Кристи, който преди това е изразил загриженост относно изискването, каза водещият на ABC "Тази седмица" Джонатан Карл, че все още не му е представена клетва за лоялност. Бившият губернатор, в отговор на атаката на Тръмп срещу него, изглежда потвърди присъствието си на дебата във вторник.

„Каквото и да... ще се видим на дебата в Милуоки или не, страхливец“, Кристи написа в публикация в X (преди известен като Twitter).

H/T: Mediaite

Свързани...

Арканзас забранява на студентите да получават кредити за дипломиране За курс по афроамерикански изследвания на AP

Забраната за потвърждаващи пола грижи за младежи става закон в Северна Каролина след отмяна на ветото

Рон ДеСантис избягва въпроса как би реагирал, ако децата му излязат

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР