Универсалният играч на Черно море Даниел Димов изрази съжаление, че

...
Универсалният играч на Черно море Даниел Димов изрази съжаление, че
Коментари Харесай

Димов: Жалко, че не вкарахме още голове на Лудогорц

Универсалният състезател на Черно море Даниел Димов изрази страдание, че не са съумели да се възползват от своите шансове против Лудогорец и да стигнат до добър турнирен резултат преди реванша. „ Моряците “ поведоха в първия полуфинален мач за Купата на „ Тича “, само че в последна сметка изгубиха с 1:2

„ Мисля, че стана добър мач за българските стандарти. Мач с отлична атмосфера и положителни условия за игра. Имахме си своите шансове и един от тях успяхме да осъществяваме, само че други – не “, сподели Димов.

„ Лошото е, че допуснахме два гола и позволихме поврат, само че пък е добре, че има втори мач, където ще се реши всичко. Ние няма какво да губим и ще отидем в Разград, с цел да играем както можем и както наподобява на нашия отбор “, добави Даниел.

Той направи и сбит коментар за ситуацията, при което можеше да бъде отсъдена дузпа за варненци за нарушаването против Васко Панайотов.

„ За противоречивите обстановки няма да разясня, всички станахте очевидци на това по какъв начин едни и същи неща се повтарят “, съобщи Даниел Димов, визирайки по какъв начин е свирил съдията и на срещата сред двата отбора за състезание наскоро в Разград.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР