Универсалният футболист на ЦСКА 1948 - Реян Даскалов е сигурен,

...
Универсалният футболист на ЦСКА 1948 - Реян Даскалов е сигурен,
Коментари Харесай

Даскалов: Не бива да се отпускаме

Универсалният футболист на ЦСКА 1948 - Реян Даскалов е сигурен, че неговият отбор е по-добър от ЦСКА. Двата тима излизат довечера един против различен на " Българска войска " в един от най-интригуващите мачове в efbet Лига. Той счита още, че е време някой да смъкна Лудогорец от върха.

" Подготовката върви съвършено, готвим се интензивно и ще търсим трите точки. Вече се запознахме със мощните и слабите страни на противника. Има още малко елементи и на тях ще обърнем внимание в часовете до мача. Убеден съм, че няма да загубим на фона на представянето на двата тима от началото на шампионата. Сезонът е дълъг, има още доста борби, които би трябвало да спечелим ", съобщи пред " Мач Телеграф " Даскалов.Според него ЦСКА 1948 има действителни шансове да се намеси в битката за купата.

" Доволни сме, че сме водачи в класирането, само че не трябва да се отпускаме, тъй като това е единствено все още. Повечето от новите играчи в нашия тим нямат потребност от акомодация, тъй като имат опит в българското състезание. Благодарение на треньорския щаб се усещам прелестно, както и съотборниците ми. Напълно допустимо е на този стадий да се борим за купата. Имаме действителни шансове, макар че конкуренцията е огромна. Вече е време някой да смъкна Лудогорец от върха и ние сме измежду тези, които ще се опитаме да го създадем ", счита той.

Защитникът разяснява и смисъла на Любо Пенев за отличното показване на тима досега.

" Работил съм с Любослав Пенев в Царско село и съгласно мен е един от най-хубавите треньори в България. Умее да изкара максимума от всеки състезател. Това си е негова заложба и не знам по какъв начин го прави. Всички получаваме положителни препоръки от него и ни държи крепко стъпили на земята. Успява да ни накара да мислим трезво ", добави бранителят, който може да играе и като халф.

Реян Даскалов е футболистът с най-вече изиграни минути от началото на сезона.

" Не владея някакви невероятни самостоятелни качества, само че постоянно играя с доста сърце и душа и правя работа, която мнозина не виждат. Във всяка подготовка даваммаксимума от себе си и очевидно треньорът го прави оценка ", сподели още той.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР