УниКредит Булбанк и Инвестбанк са първите банки-партньори на ББР, които

...
УниКредит Булбанк и Инвестбанк са първите банки-партньори на ББР, които
Коментари Харесай

УниКредит и Инвестбанк отново с безлихвено кредитиране

УниКредит Булбанк и Инвестбанк са първите банки-партньори на ББР, които възобновяват приема на документи по програмата за безлихвено кредитиране на физически лица, лишени от опцията да поставят труд заради пандемията от COVID-19.

По програмата ББР подсигурява заеми до 6 900 лева, в това число за кредитиране и на жители, които са били в неплатен отпуск заради пандемията, а в сегашния интервал на наложени ограничаващи противоепидемични ограничения са безработни. 

Кандидати могат да бъдат чиновници, които са били в насилствен неплатен отпуск или самоосигуряващи се, чиято активност е била краткотрайно прекратена поради изключителната конюнктура. Максималният период на погасяване е 5 години, с най-малко 6 месеца и най-много 24 месеца гратисен интервал. Заемите са освободени от такси, комисиони и неустойки.

С РМС 194/05.03.2021 година бе утвърдено нарастване на бюджета по програмата. ББР работи по сключването на спомагателни съглашения с останалите банки-партньори, тъй че да може да стартира още веднъж приемът на заявки.

Гражданите, които желаят да аплайват отдалечено за безлихвен заем, могат да създадат това и в идните съботно-неделни дни в уеб страницата на УниКредит Булбанк:.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР