Уникално интервю със Слави Трифонов и снимка отпреди 23 години

...
Уникално интервю със Слави Трифонов и снимка отпреди 23 години
Коментари Харесай

Разкриха сексуалната ориентация на Слави преди 23 години

Уникално изявление със Слави Трифонов и фотография отпреди 23 години разгласява издателят Боряна Антимова, написа Флагман.бг. В него студентка задава на " кукувеца ", както го назовават тогава, въпросите на читатели. Само по себе си четивото е неповторимо, 90% от въпросите са свързани с хомосексуализма, а Слави от самото начало се оправдава, че не е гей и натъртва какъв брой доста харесва дамите и че е 100% хетеросексуален.

" Едни от най-хубавите ми години... Не съм се трансформирала доста като темперамент... Но не мога да кажа същото за Слави... Мил спомен отпреди 23 години... Слави като млад. Тогава бях редактор на тийн вестника " Време Super S " - най-тиражното издание в този бранш, и ужасно си глезехме читателите. Имахме да вземем за пример такава графа " Той/тя ще интервюира... ". Децата изпращаха въпроси към своя любим и теглехме чоп. Честта да интервюира Слави се падна на Роси Борисова. На това изявление Роси му подари едно доста особено дървено кръстче от Божи гроб, което след това Слави си носеше на ухото.

Отдавна съм изгубила тези броеве и в случай че не беше Роси, нямаше да си спомня какъв брой бяхме готини и какъв брой правилен беше пътят, по който вървях, правейки това издание.

Днес са доста малко редакторите, които обръщат такова огромно внимание на читателите си. Спомням си, че след Световното по футбол през 1994-та ходех при звездите да подписват подписи на децата.

После ги пращахме по пощата... Беше полуда, отнемаше ужасно доста време, само че го правехме поради правилните си читатели. Веднъж отивам при Боби Михайлов и му връчвам 1200 негови фотоси, които да подпише. Той мърмори, мърмори, само че го направи. Така зарадвахме 1200 деца ", написа с носталгия Боряна Антимова.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР