Уникални кадри показват момента, в който белокос мъж не издържа

...
Уникални кадри показват момента, в който белокос мъж не издържа
Коментари Харесай

Пътник тероризирал всички в самолета, нападнал екипажа, но си намери майстора и съжали жестоко

Уникални фрагменти демонстрират момента, в който белокос мъж не устоя на издевателството на пийнал млад пасажер и го " успокои " с хватка, употребена постоянно в мачовете от кеча, под аплодисментите на останалите в машината, написа " Дейли Мейл ". Полетът на Ryanair е бил от испанския град Хирона до Лутън, Англия. Действията на по-възрастният мъж станаха откакто нападателният юноша атакува екипажа на самолета. Видеото е записано от Дийн Уайтсайд, несъзнателен очевидец на екшъна, който се прибирал от отмора.

Очевидецът споделя, че пияният пасажер е създавал проблеми, крещял и пеел високо по време на целия двучасов полет, още повече, че пътуването във въздуха било през нощта и всички били изморени.



Стюардесата го предизвестила, че в случай че не престане, ще бъде принудена да извика полиция. Когато самолетът се приземил в Лутън органите на реда били призовани да се оправят с нападателния пасажер. Преди да дойдат те, обаче, той се насочил и нападнал екипажа на машината. Точно тогава, внезапно се появил белокосият мъж, който крепко хванал младежа, приложил му неповторима хватка и той се свлякъл като като кукла на пода, под възгласите и ръкоплясканията на другите пасажери.

Превод и редакция: БЛИЦ





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР