Уникални изненади и екшъни предстоят в новия сезон на ВИП

...
Уникални изненади и екшъни предстоят в новия сезон на ВИП
Коментари Харесай

Във "ВИП Брадър" ще е горещо! Излезе пълният списък с участниците

Уникални изненади и екшъни предстоят в новия сезон на ВИП Брадър. Според упованията максимален интерес ще провокира престоят на Преслава в Къщата, към която ще се завъртят много интриги. Оказа се обаче, че това е малко евентуално, защото по проект певицата би трябвало да остане единствено две седмици. Само толкоз могат да си разрешат продуцентите - хонорарът на фолк дивата е закован на 30 бона седмично. Кои са останалите участници? „ Уикенд “ разкри цялостен лист с имената на братята.

Дует „ Ритон”
Катя и Здравко от най-успешния български дует, „ Ритон”, са топзвездите от остарялата генерация в тазгодишния сезон на шоуто за известни. Десетки шлагери, хиляди концерти, безчет продадени албуми, над 35-годишна кариера… С подобен впечатляващ актив зад тила всеки би вирнал нос. Но не и симпатичното семейство, крепко стъпило на земята и надалеч от облаците, върху които се придвижват мнозина техни сътрудници.

Откакто по родните малките екрани се нароиха риалити формати, Катя и Здравко са получавали предложения от всички тях. Приемат сходна оферта за повторно. В шоуто „ Музикална академия” ритонката взе участие като наставник, а мъжът й в екипа на журито. Сега във „ ВИП Брадър” дуета ще покаже всичко от интимния си свят.

Кичка Бодурова
Най-тежки и продължителни са били договарянията с Кичка Бодурова. Естрадната легенда разигравала продуцентите като марионетки, до момента в който издои от тях оптимално висок хонорар. Мълви, че за двумесечния си престой в Къщата Кичето ще забогатее с рекордните за този сезон 120 хиляди лева

Паметливи обаче напомнят, че това няма да е най-тлъстата облага на Бодурова. Преди две години тя влезнала в „ Музикална академия” против 200 бона. От Кичка се чакат супер зрелища…

Кристина Димитрова
До преди десетина дни Кристина Димитрова е била отвън сметките на продуцентите поради безапелационния си отвод да влезе в шоуто им. Неочаквано и за самите тях обаче дуетната половинка на Орлин Горанов е решила в последна сметка да откликне на поканата им.

Със сигурност тя ще е любопитен персонаж в Къщата, защото има освен забележителна музикална кариера, само че и цветен живот отвън сцената. Естрадната звезда има 2 развода зад тила си, а към нея постоянно пърхат млади ухажори. Кристина е известна в гилдията и с пристрастеността си към хазарта.

Люси Иларионов
Люси Иларионов се е отказал от режисирането на десетина клипа и грандиозния концерт на Глория в зала 1 на НДК в края на септември, с цел да одобри поканата от продуцентите. Люси е трансферирал организацията на събитието на собствен приближен човек, като авансово е изготвил цялостната му идея.

„ ВИП Брадър” ще е второто риалити за Иларионов. Преди две години той се пусна в „ Денсинг Старс”, където макар едрото си телосложение очарова всички с гъвкавостта си и уменията на дансинга. Люси трябваше да взе участие в шоуто и предходната година, само че в последния миг отпадна.

Моника Валериева
Колоритната хубавица Моника Валериева влиза във „ ВИП Брадър” с една торба илачи. Скандалната дупничанка, която доби популярност посредством клюки, че е държанка на Валери Божинов, страда от паник офанзиви.

Те съставляват неочаквани интервали на интензивна тревога, физиологична възбуденост и напрежение, боязън, стомашни конвулсии, сърцетуптене, учестено дишане и прочувствен дискомфорт – все положения, типични за връзките в Къщата край Нови хан. По наставление на лекуващия й доктор Моника се е запасила с предостатъчно количество блистери транквиланти.

Светлана Василева
Около Светлана Василева най-вероятно ще се въртят женските интриги в Къщата този сезон. Плеймейтката ще живее под един покрив с една от най-големите си врагини – Моника Валериева. Двете са враждували в предишното поради общ мъж. Не единствено с Моника, само че и с Преслава, Светлана е преплитала шпага.

Около плеймейтка от Търговище постоянно е напечено. Освен, че стана известна около случка с Гонзо и с другарството си с разнообразни скандални персони, Светлана е била жертва на похищение като тийнейджърка и била е зарязана от годеника си на олтара.

Катрин Вачева
С Катрин Вачева, скандалната моделка с непостоянен брой силиконови усъвършенствания, се затваря кръга на секс бомбите. Заедно с горните две дами, тя ще има за задача да изкушава мъжете в Къщата. Вачева стана печално известна преди няколко години около връзката си с футболиста Орлин Орлинов. Тя упрекна някогашния нападател на ЦСКА в домашно принуждение и побой, след който й се наложи да оперира носа си.

Иво Танев
Легендарният водещ на спряното предаване „ Треска за злато” Иво Танев влиза в Къщата, макар че не почитател на формата. Според някогашния фолкпевец, цялото шоу е един лабораторен опит, а съквартирантите са опитните мишки в ръцете на продуцентите. Повече от ясно е, че причините на Танев са финансови.

Шоуменът крие пикантни истории с подземните босове, към този момент покойници, от ВИС и СИК. Забавлявал е мутрите при започване на певческата си кариера. Бил е един от любимците на Жоро Илиев, като Главния нееднократно се отблагодарявал на Танев от обилно по-щедро на Танев.

Луна
Луна излиза от нафталина, с цел да прекрачи прага на най-известната къща. Позабравената пионерка на чалгата подсети за себе си предходната година, когато стана ясно, че крупна сума пари е блокирана в трезорите поради банкрута на КТБ.

В къщата Луна би трябвало да разкрие повече детайлности 70-годишния й ухажор от Турция, който направил голямо неточност да остави парите си на предпазване на Цветан Василев. Мълви се, че влогът на пребогатия турчин възлизал на 116 милиона евро. След като губи парите си, той получава инфаркт.

Деян Топалски
ММА-боецът Деян Топалски, който е незнаен за необятната аудитория, ще е мозъкът на Къщата. Здравенякът се прочу не толкоз със спортните си триумфи, колкото с коефициента си на просветеност. Тест на МЕНСА регистрира, че нашенецът е интелигентен колкото Бил Гейтс и Стивън Хокинг. Дали това е по този начин, ще проличи през идващите два месеца. Според някои интелекта му е мощно надценен…

Спортистът неотдавна влезе и в светските летописи поради Гергана от „ Женени от пръв поглед”. Топалски заживя с мениджърката, откакто тя се разведе с екранния си брачен партньор Георги Веселинов.

Джорджано
Абсурдно е Мирослав Стоянов, както е същинското име на Джорджано, да бъде присъединен към българския елит хайлайф, само че по всяка възможност концепцията на продуцентите е младежът от Плевен да е нещо като шутът на Къщата.

Музикалният неработоспособен се снабди с национална популярност посредством Интернет. Въпреки неналичието на всевъзможни певчески данни, Джорджано събра милиони гледания в „ Ю Тюб” без ясната самокритика, че е несръчен некадърник. Чалга диктаторът Митко Пайнера удари рамо на младежа с вокални увреждания, като го пусне в клип на една от своите певачки. Но не с цел да оспори неналичието на гений у него, а с цел да богатее на гърба на звездата на смеха.

Станимир Гъмов
Пъкленият проект на продуцентите е артистът да е тазгодишния Тодор Славков. Не е загадка, че комикът има уязвимост към високоградусовите питиета, които в последния сезон за ВИП-ове обръщаше без мярка внукът на Тато.

Мълви се, че след уговорката си като водещ на „ И аз го мога”, Гъмов нямал никаква работа и се е навил да влезе в шоуто единствено поради хонорара. Този от предаването на Магърдич Халваджиян липсващ небрежно за погасяване на заеми и остарели борчове. Предвид любовта на българския фен към ВИП пиянки, нищо чудно Гъмов даже да завоюва шоуто…

Ернестина Шинова
Ернестина Шинова, устатата брачна половинка на Андрей Слабаков, има много житейски и професионални истории за описване. Една от последните горещи злословия към русокоската е, че е разнообразявала половия си живот със фамилен другар.

Най-трудният интервал в живота на лъчезарната актриса е когато схваща, че страда от базедова болест. Дъщерята на писателя сатирик Чавдар Шинов е и снаха на гениалния артист Петър Слабаков. Една от емблемите на българския спектакъл и кино си отиде от рак, като снаха му и синът му до последно криели от него от какво е болен.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР