Професионален боен спектакъл на най-високо ниво и мач за титла

...
Професионален боен спектакъл на най-високо ниво и мач за титла
Коментари Харесай

Грандиозно събитие в Бургас: Очакват се легендите на BRAVE CF и мач за титла

Професионален военен театър на най-високо равнище и мач за купа на българска земя. Това дават обещание от промоутърската компания Bulgarian fight agency, която ще провежда първото в историята посещение у нас на една от най-големите международни ММА организации – BRAVE Combat Federation .

Грандиозното събитие е планувано за 24 август в Бургас . Сред звездите на BRAVE са Хамзат Чимаев, Илия Топурия, Мохамед Мокаев, Отман Азайтар, Джони Уокър, които не престават да притеглят милиони почитатели и почитатели от целия свят. А посланици на BRAVE са Конър Макгрегър, Хабиб Нурмагомедов и ММА легендата Вандерлей Силва.

BRAVE Combat Federation е най-глобалната ММА организация , стъпила в най-вече точки по целия свят. До момента домакини на надпревари на федерацията са били толеми градове в Бахрейн, Бразилия, Нидерландия, Мароко, Колумбия, Съединени американски щати, Южна Африка, Филипините, Саудитска Арабия, Аржентина, Англия, Русия, Южна Корея, Йордания, Индия и огромна част от Европа.

Очаква се някои от легендите на BRAVE да дойдат персонално през лятото в Бургас. Също както и основоположникът на бойната организация Негово Височество Шейх Халед бин Хамад Ал Халифа, първи заместник-председател на Върховния съвет за младежта и спорта, президент на Главния състезателен орган и президент на Олимпийския комитет на Бахрейн.

Летният Никулден в Бургас: Морски усети с Иван Звездев и песни под звездите с Веселин Маринов

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР