Уникална женска битка се проведе във вторник вечер в Игри

...
Уникална женска битка се проведе във вторник вечер в Игри
Коментари Харесай

Марешка спечели женската капитанска битка в „Игри на волята: България“

Уникална женска борба се организира във вторник вечер в „ Игри на волята: България “.

Венцислава от Прабългари, Радостина от Траки и Марешка от Славяни бяха определени за капитани от своите племена. Трите дами влязоха в борба за устойчивост , в която трябваше да се задържат за провесен във въздуха пън най-дълго време без да паднат. Марешка съумя да се задържи 1 час, 15 минути и 7 секунди, с което победи другите две дами. Освен това красивата славянка реши да махне клина си по време на борбата, тъй като и пречеше да се държи. Това в допълнение я затрудни, само че все пак тя завоюва.

След края на борбата Марешка можеше да избира сред имунитет за себе си или кафе за цялото племе . Тя избра кафе за племето, дали това няма да се окаже неточност?
 
В племето на Траки от ден на ден се усеща разделянето на лагери . След като Умните попаднаха на плажа, ясно се вижда, че племето е разграничено . Едната група желае да минава проблемите с майтапи и закачки, до момента в който другата част е сериозна и желае да се активизират в идващите борби. Какво ще се случи в племето, феновете ще схванат в идващите епизоди,
 NOVA
Въпреки че завоюваха борбата за територия и са в първокласната вила, Прабългари изпитват носталгия към плажа.  -->
 
Славяни получиха първата си задача от капитан Бялото Мите , племето трябваше да оправи рибарската лодка. Докато работеха, получиха писмо, в което стана ясно, че Георгиос може да не работи с другите .

Заради привилегията, която си завоюва при започване на шоуто, той има право да получава храна, когато другите нямат, да има топла покривка и да е подготвен всякога за борба. Георгиос можеше да избере дали да се откаже от привилегията си и да работи за храната си като другите или да се наслаждения на премията си. Първоначално гъркът се отхвърли, само че след диалог с останалите от племето и, когато стана ясно, че отводът ще е за цялото предаване, Георгиос реши да се възползва от привилегията си. Дали това няма да му изиграе неприятна смешка, поради което да бъде номиниран?
 Игри на волята NOVA
В сряда вечер следва първата елиминационна борба за седмицата . Трите племена ще се изправят едно против друго, а изгубилите ще би трябвало да излъчат номиниран. Какво ще се случи гледайте от   21:00 ч. по NOVA

Всичко за предаването следете на страницата на , както и във  и 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР