Уникален портрет на Леонардо ди Каприо беше продаден на благотворителен

...
Уникален портрет на Леонардо ди Каприо беше продаден на благотворителен
Коментари Харесай

Уникален портрет на Леонардо ди Каприо беше продаден в Кан за 1,3 млн. долара

Уникален портрет на Леонардо ди Каприо беше продаден на благотворителен търг в границите на 76-ия кино фестивал в Кан за 1,3 милиона $, оповестява Variety.

На 25 май Кан беше хазаин на годишната благотворителна церемония на amfAR, която набира средства за битката против СПИН. Традиционно, по време на събитието се организира търг с истински лотове, а самите звездни участници на вечерта заплащат внушителни пари за входен билет. Тази година измежду лотовете беше показан неповторим и уникален портрет на звездата от „ Титаник “ Леонардо ди Каприо, който участва на събитието в компанията на майка си Ирмелин. 

Според изданието портретът, основан от известния английски художник Деймиън Хърст, е бил показан на обществеността късно в среднощ. Известно е, че преди да взе участие в търга, картината е била персонална благосъстоятелност на частен колекционер. В името на набирането на средства той се съгласи да го сложи на благотворителен търг. Общата сума на портрета на amfAR е $1,3 млн. Името на новия притежател на портрета на артиста не се разкрива. На благотворителното събитие се появи и приятелката на Кристиано Роналдо Джорджина Родригес.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР