UNIKA- Градски къщи Варна са създадени с идеята да съчетаят

...
UNIKA- Градски къщи Варна са създадени с идеята да съчетаят
Коментари Харесай

Новият комплекс UNIKA - стилни градски къщи във Варна. С енергията на слънцето

UNIKA - Градски къщи Варна са основани с концепцията да съчетаят комфорта на самостоятелното обитаване с удобствата на градската среда. Подходихме с внимание към детайла с акцент към потребностите на всеки член от фамилията.



Комплекс UNIKA -Градски къщи Варна е ситуиран в централната част на кв. Виница, гр. Варна, с лице на улица „ Цар Борис III “, на място непокътнато от всеобщата урбанизация, отличаващо се с чист въздух, зеленина и в същото време в непосредствена непосредственост до гр. Варна и плажовете на курортите Св. Св. „ Константин и Елена “ и „ Златни пясъци “.

Комплексът се състои от 6 къщи със лична инфраструктура, ограда и достъп до къщите по частна алея. Всяка къща има независим дребен двор и паркоместа за притежателите и техните посетители. Спокойствието и уединението на комплекса в комбиниране с удобствата на грaдската среда, дружно с модерната архитектура на къща с 3 спални, на цената на апартамент, прави комплекса желан от младежи и фамилии с деца.

Къщите са от висок клас енергийна успеваемост с качествена топлоизолация, немска дограма и слънчева система на покрива.

Водени от правилото „ Да мислим зелено “ и от отговорността към природата, осигуряваме подмяна на електрическата сила с високоефективна фотоволтаична система на водещата немска компания IВС SOLАR AG – международен водач в проектирането, доставката и построяването на фотоволтаични системи и централи с най-високо качество на оборудването и осъществяването. Системата е предопределена за произвеждане на електрическа сила за стопляне на водата за битови потребности. Гарантирано е цялостно стопляне на водата през по- огромната част от годината, без потребление на електрическа сила от преносната мрежа, а в останалото време усъвършенства енергийните разноски. Гаранцията за мощ е 25 годишна.

Целият комплекс е ограден с солидна каменна ограда с ажурни детайли. Пешеходният и авто достъп от улица „ Цар Борис III “ до всяка къща е по обща, вътрешна алея. На централния вход на комплекса е планувана плъзгаща се железна врата с отдалечено управляем механизъм, домофонна и звънчева съоръжения за надзор на достъпа.









За контакт:

+ 359 884 014 153

www.unikahouses.com

 

 

*реклама

 

 

 

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР