Унгария е отворена за преговори с Германия по двустранно споразумение

...
Унгария е отворена за преговори с Германия по двустранно споразумение
Коментари Харесай

Унгария „е отворена за преговори“ с Германия по сделка за миграцията

Унгария " е отворена за договаряния " с Германия по двустранно съглашение за миграцията , сподели държавен представител, до момента в който водачите от Европейския съюз са в Брюксел , с цел да обсъдят казуса за миграцията, грозящ държавното управление на немския канцлер Ангела Меркел , съобщи Ройтерс.
 
" В коридорите на европейската среща на върха Германия се обърна към унгарското държавно управление за осъществяване на двустранни договаряния. Позицията на Унгария за миграцията е ясна , само че ние постоянно сме подготвени за разговор , такова е естеството на Европа ", сподели представителят.
 

Будапеща надали ще пожелае да отговори на всички претенции на Берлин, в случай, че унгарският министър председател Виктор Орбан отхвърля да приема каквито и да било претенденти за леговище , до момента в който Ангела Меркел желае те да бъдат разпределени по-равномерно в страните от блока.
 

Франция е подготвена да договорка с Германия за така наречен " вторична миграция ", в случай че Берлин изиска това, само че за момента такова искане не е постъпвало, сподели асистент на френския президент Еманюел Макрон в коридорите на срещата на върха в Брюксел.
 
 БГНЕС, архив-->

Европейските водачи дадоха обещание да оказват помощ на Меркел да преодолее рецесията в миграционните политики на Европейски Съюз. Меркел е подложена на изострен напън от твърдолинейните си съдружници в Бавария, които заплашват да затворят границите на провинция за мигранти. Ако канцлерът не успее да удовлетвори настояванията им, обединението й може да рухне, отбелязва Ройтерс.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР