Унгарецът Пал Дардай остава треньор на Херта (Берлин) и за

...
Унгарецът Пал Дардай остава треньор на Херта (Берлин) и за
Коментари Харесай

Дардай остава треньор на Херта и във Втора Бундеслига

Унгарецът Пал Дардай остава треньор на Херта (Берлин) и за идващия сезон, макар че отборът изпадна във Втора Бундеслига. Ръководството на берлинчани разгласи, че са удовлетворени от работата му и му гласоподават доверие.

" Ние сме щастливи, че Пал ни оказа помощ да подобрим представянето си в последните мачове и имаме вяра, че стартът му във втора лига ще бъде мощен. Той обича Херта и със своята упорита работа, отдаденост и пристрастеност към нашия клуб имаме вяра, че е верният човек за идните провокации, пред които ще се надигнем дружно ", сподели спортният шеф Бенямин Вебер пред ДПА.

Дардай се върна в немската столица за третия си интервал през април, заменяйки Сандро Шварц с концепцията да избави тима от изпадане. Но неприятният сюжет ги застигна два кръга преди края на шампионата с равенството 1:1 против Бохум. Преди това Дардай е бил отпред на Херта от февруари 2015-а до юни 2019-а, а също по този начин и за 10 месеца през 2021-а година.

" Много съм благополучен и удовлетворен. Усещам позитивната атмосфера, че всички желаеме да работим в една посока за положителното на Херта ", съобщи треньорът. В същото време от клуба оповестиха, че в сряда са внесли документите си за приемането на лиценз за присъединяване във Втора лига и са се вместили в стандартите на лигата и Футболния съюз.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР