UNCASVILLE, Conn. (AP) — № 9 UConn, който остана непобеден

...
UNCASVILLE, Conn. (AP) — № 9 UConn, който остана непобеден
Коментари Харесай

Жените на UConn помете наградите за треньор, играч и първокурсник на годината в Big East

UNCASVILLE, Conn. (AP) — № 9 UConn, който остана непобеден в лигата този сезон, също опустоши треньора, играча на конференцията и награди за първокурсник на годината, разгласи Big East в четвъртък.

Пейдж Бюкърс, която означи приблизително 22 точки и 4,3 асистенции, до момента в който Хъскис записаха 18-0 в Големия изток, бе състезател на годината за повторно. Тя също по този начин завоюва премията като първокурсник след сезон 2020-21.

Гвардиецът Ашлин Шейд, който влезе в ролята на титуляр, до момента в който Huskies се справяха с пет травми в края на сезона, беше първокурсникът на годината. Тя означи приблизително 12,7 точки и четири битки в играта на Big East.

Техният треньор, Geno Auriemma, беше определен за треньор на годината на Big East за 12-ти път, откакто поведе програмата до връх от 26-5. Хъскис, които ще играят в шампионата Big East в събота против спечелилия от мач от първия кръг сред поставения под номер 8 Бътлър и поставения под номер 9 Провидънс, завоюваха мачовете си в лигата приблизително с 31,1 точки.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР