Унай Емери вярва, че съперниците на Арсенал изпитват страх, когато

...
Унай Емери вярва, че съперниците на Арсенал изпитват страх, когато
Коментари Харесай

Емери: Съперниците ги е страх от Арсенал

Унай Емери има вяра, че противниците на Арсенал изпитват боязън, когато се изправят против „ артилеристите”. Изказването пристигна на брифинг преди мача с Айнтрахт Франкфурт от Лига Европа, а испанецът удостовери, че се бори крепко, с цел да избави работата си.

Наставникът на британския отбор е напрегнат в последните седмици, откакто Арсенал няма победа в последните си шест мача от всички съревнования. Мениджърът на Уулвърхемптън Нуно Ешпирито Санто е претендент №1 за поста на „ Емирейтс” и да размени Емери. „ Наясно съм, че последователите ни са разочаровани, само че в четвъртък имаме шанса да ги зарадваме вкъщи, показвайки реакция на резултатите до момента. Знам, че тимовете идват на „ Емирейтс” със боязън, а ние би трябвало да сме мощни, с цел да запазим връзката с почитателите ни. Желанието ми е последователите в четвъртък да дойдат на стадиона и да ни поддържат, тъй като ние се нуждаем от тях”, стартира испанецът.

„ Разочаровахме хората в последния мач, а към този момент говорихме по какъв начин би трябвало да реагираме и да покажем мощно показване, както го правихме преди. Фокусът ни пада единствено върху Франкфурт и мощен мач от наша страна”, призна още испанецът.

Унай Емери установи, че е прекомерно евентуално 27-годишният швейцарски халф Гранит Джака да играе в мача от Лига Европа, откакто е в групата. „ Надявам се всеки почитател да поддържа отбора. Завръщането на Джака е значимо за нас”, приключи Унай Емери.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР