Умнокрасиви Рамбовци рушат държава, държавност и демокрация. Това послание отправи

...
Умнокрасиви Рамбовци рушат държава, държавност и демокрация. Това послание отправи
Коментари Харесай

Карадайъ: Умнокрасивитетът опитва да се представя като заместител на държавните органи

Умнокрасиви Рамбовци разрушават страна, държавност и народна власт. Това обръщение насочи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ в декларация от името на Движението. Тя бе направена в Народното събрание по време на чуването на ръководителите на службите във връзка със скандалните записи от съвещанието на Националния съвет на " Продължаваме промяната ".

Умнокрасивитетът през днешния ден се пробва да се показва като сурогат на държавните органи и институции. От медиите знаем за някои самонадеяни, самодостатъчни и замозабравили се овластени извършители на Конституцията на Р България, на законите на страната, знаем за нарушителите на цивилен и човешки права, съобщи Мустафа Карадайъ.

За тях няма държавни институции и държавни органи. Те се вършат на Рамбовци и нелегално арестуват опозиционни партийни функционери, нахлуват по домовете на българските жители и опозиционни партийни функционери и се гаврят с хора в неравностойно състояние, безапелационен бе Карадайъ.

Това е пълзящ фашизъм за налагане на тирания на умнокрасивитета, съобщи водачът на Движение за права и свободи. И предизвести, че в случай че " порочната женитба, която виждаме в последните няколко дни през медиите, се случи, освен това съмнение на обществото, ще сме очевидци навръх това, на което бяхме очевидци на 10 януари 1997 година А точно - българските жители ще нахлуят тук, в тази постройка. ".

--------
Ето цялата декларация на ПГ на Движение за права и свободи, направена от водача на Движението Мустафа Карадайъ, предоставена от пресцентъра на Движение за права и свободи:

Уважаеми госпожи и господа народни представители,

уважаеми джентълмени,

Вчера се навършиха 34 години от депортацията, цинично наречена " огромна екскурзия ". Само за три месеца бяха депортирани над 360 000 български жители, най-вече към Република Турция.

Стартът беше даден на 29 май 1989 година Наред с откраднатите имена, език, вяра, минало и настояще, бяха откраднати и святата връзка с родния дом, с родния край и с Родината.
Това се случи, откакто танковете и автоматите не дадоха резултат против мирните митинги в Североизточна България през месец май 1989 година, проведени от доктор Ахмед Доган, нашият почетен ръководител.

Това постави началото на демокрацията в Република България.

34 години след тези събития през днешния ден сме очевидци на цялостен разпад на страната, държавността, демокрацията. Днес сме очевидци на деинституционализация на страната.

Умнокрасивитетът през днешния ден се пробва да се показва като сурогат на държавните органи и институции. От медиите знаем за някои самонадеяни, самодостатъчни и замозабравили се овластени извършители на Конституцията на Р България, на законите на страната, знаем за нарушителите на цивилен и човешки права. За тях няма държавни институции и държавни органи. Те се вършат на Рамбовци и нелегално арестуват опозиционни партийни функционери, нахлуват по домовете на българските жители и опозиционни партийни функционери и се гаврят с хора в неравностойно състояние.

А през днешния ден се пробват да узурпират цялата власт и да разрушат и службите за сигурност на страната. Вече чуваме техните поръчки по какъв начин ще натикат в ъгъла и ще унищожават опозиционни партии и водачи.

 

Уважаеми госпожи и господа,

Това е пълзящ фашизъм за налагане на тирания на умнокрасивитета.
Какво още чакаме да се случи? Онова, което се случи през 1996-97 година? На това ли би трябвало да сме очевидци?

Обръщам се и към ГЕРБ. Тази порочна женитба, която виждаме в последните няколко дни през медиите, в случай че се случи, освен това съмнение на обществото, ще сме очевидци навръх това, на което бяхме очевидци на 10 януари 1997 година А точно - българските жители ще нахлуят тук, в тази постройка.

Обръщаме се и към тези, които през последните няколко години надали не се опитваха да се декларират като единствените носители на върховенството на закона. И се заявяваха за промени в правосъдната система. Вие част ли сте от този циничен развой на рушене на народна власт, държавност и страна? Вие част ли сте от този развой на деинституционализация на страната или сте демократи и бранители на демокрацията, както сте се самонарекли?

 

Уважаеми госпожи и господа народни представители,

Ние от Движение за права и свободи изрично заявяваме, че ще защитим демокрацията, държавността и страната. И призоваваме всички национално виновни партии и всички национално виновни български жители с разсъдък и отговорност да защитим демокрацията, държавността и страната.

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР