Умишлено настоявам да седна далеч от Зартова. Не съм там

...
Умишлено настоявам да седна далеч от Зартова. Не съм там
Коментари Харесай

Съдия Цариградска в комисията „Нотариуса“: Искам да стоя далеч от прокурор Невена Зартова

" Умишлено упорствам да седна надалеч от Зартова. Не съм там където е мястото за чувания, защото професионалната ми чест и достолепие ме карат сега да не седна там където е сътрудника Зартова. Ако не уважите това мое искане може и въобще да не допринеса до вашия спор през днешния ден ".

Това съобщи на краткотрайната комисия за инспекция на обстоятелствата и събитията, свързани с активността на групата към Мартин Божанов–Нотариуса арбитър Владислава Цариградска, която е там във връзка обществено изнесената информация за оказван напън и отправяни закани към нея и други магистрати, както и прокурор Невена Зартова по отношение на данни и информация за активността на Мартин Божанов и групата към него.

Припомняме ви, че Съдия Владислава Цариградска към този момент бе изслушана от Съдийската гилдия на Висш съдебен съвет по отношение на проблема Мартин Божанов - Нотариуса и разразилия се след убийството му скандал с така наречен частен клуб за магистрати.

Тогава тя съобщи, че един от методите да бъдат подчинявани съдиите е да бъдат набедявани магистрати. В тази машина за напън вземат участие висши магистрати от прокуратурата, както и магистрати от профилираното правораздаване, уточни Цариградска. Атаките против нея са почнали през 2018 година

" В нито един миг не се е поставял въпросът за моя отказ. Никога никой не е считал, че съм пристрастна. За групата на Божанов аз излязох пристрастна и че желая да му навредя. Информацията против мен е получена на флашка. Тогава не е основен прокурор Иван Гешев, а Сотир Цацаров ", акцентира Цариградска.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР