Умисълът и провокацията в замесването на България във взрива на

...
Умисълът и провокацията в замесването на България във взрива на
Коментари Харесай

Нейнски: Русия иска да всее страх сред населението, че България може да бъде обвинена в тероризъм

Умисълът и провокацията в замесването на България във гърмежа на Кримския мост са очевидни . Това се прави, с цел да може да се влезе във вътрешния спор у нас преди свикването на Народно събрание. Цели се той да сътвори боязън измежду популацията, че България може да бъде упрекната от Русия в тероризъм. Провокацията не съумя, за естествените хора беше безспорен неуспех. Това сподели някогашният външен министър Надежда Нейнски за " Твоят ден ".

 

По думите ѝ оттук насетне значими са реакциите на президента и партиите. " Русия се пробва съзнателно да въвлече България в скандал. Има един сигурен метод, по който Митрофанова няма да остане в залата - в случай че бъде гласувана военна помощ за Украйна. Сега е тъкмо времето, когато това предложение би трябвало да бъде подложено на гласоподаване. Русия желае нова геополитическа действителност в Европа. С анексирането тя желае да показа войната не като навлизане, а като война със Запада. Спекулацията искаше да продължи към хипотезата, че НАТО взе участие във войната ", счита тя.

 

Според нея заканите на Путин за нуклеарен удар целят основаване на нуклеарен чадър над новоанексираните територии. " Целта е Западът да се разколебае в поддръжката си за Украйна. Парламентът би трябвало да даде ясна поддръжка за Украйна и отклик на опитите за спекулации на Русия.

 

Най-сигурният метод да защитим суверенитета си е като сме член на НАТО. Алиансът обезпечава сигурност. Изключително значимо е да образуваме кабинет с евроатлантическо болшинство ", акцентира Нейнски. 

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР