Ултрафлагманският модел съчетава луксозния дизайн на класически механичен часовник със

...
Ултрафлагманският модел съчетава луксозния дизайн на класически механичен часовник със
Коментари Харесай

Yettel предлага новия технологичен шедьовър сред смарт часовниците HUAWEI Watch Ultimate

Ултрафлагманският модел съчетава първокласния дизайн на типичен машинален часовник със смарт функционалности от ново потомство

Светлин Желев преди 3 минути 3 Сподели

Най-четени

IT НовиниДаниел Маринов - 14:43 | 17.04.2023

Защо изчезнаха огромни български уеб сайтове за онлайн филми? Ще ги последват ли Замунда и Арена?

IT НовиниКалин Карабойчев - 11:51 | 17.04.2023

Filmisub – един от най-големите пиратски уеб сайтове приключи активността си

ХардуерДаниел Десподов - 9:04 | 17.04.2023

Китайски учени отначало изобретиха лампата с нажежаема жичка

Светлин Желевhttps://www.kaldata.com/Главен редактор

Yettel към този момент предлага ултрафлагманския HUAWEI WATCH Ultimate, който още с лансирането си даде поръчка да промени досегашните показа за направата и опциите на смарт часовниците. Технологичният шедьовър на компанията идва с революционно комбиниране от дизайн на първокласен машинален часовник, необикновено висок клас на материалите и последващо потомство премиум функционалности, с които надминава и най-смелите упования на потребителите.

Иновативният корпус на HUAWEI WATCH Ultimate е направен от основан на цирконий безформен метал, което го причислява към класическите модели от най-голям клас и на процедура е първото потребление на сходна технология в смарт часовник. HUAWEI WATCH Ultimate  е 4,5 пъти по-здрав и 2,5 пъти по-твърд от моделите от неръждаема стомана, с което и двата разновидността – Voyage Blue и Expedition Black –  подсигуряват  лукс с железен искра и изключителна резистентност.

е въодушевен от „ силата на бурните морета “ – има тъмносиня керамична рамка, железна каишка и извънреден „ морски “ дизайн на циферблата, чийто декор е синя карта. На него са изобразени и 24 огромни града в 24 часови зони.   пък е основан за тези, които обичат да излизат отвън удобната си зона. Неговото леко обсидианово тяло е излято от едносъставен пръстен от нано-керамика с тахиметър. Тук циферблатът прилича звездното небе и течащи реки, с цел да носи чувство за премеждие даже при ежедневно носене или в професионална среда.

HUAWEI WATCH Ultimate слага нови стандарти за водоустойчивост при смарт часовниците, като поддържа гмуркане на дълбочина до невероятните 100 м с помощта на патентован дизайн с 16 водоустойчиви структури, които му разрешават да устоя на рисковото налягане.

Революционният часовник идва с напълно нов Expedition Mode и обособен бутон за него, пресъздаващ атмосферата на спортовете навън. Той е основан особено за авантюристите, които се впускат в офроуд преживявания, къмпингуване и туристически преходи. HUAWEI WATCH Ultimate дава опция и за извънредно детайлно следене на здравните параметри на потребителя като: ЕКГ разбор, уведомяване за нарушавания в сърдечния темп, скрийнинг на риска от атеросклероза, целодневно следене на кислородното засищане на кръвта, следене на качеството на съня и мониторинг на напрежението.

HUAWEI WATCH Ultimate идва с огромен AMOLED панел с кръгла форма и предлага 466х466 резолюция с висока бляскавост от 1000 нита, като в същото време е затрупан със сапфир-кристал с висока издръжливост, напълно ламиниран и резистентен на изхабяване. Верижката на HUAWEI WATCH Ultimate Voyage Blue е от твърда титаниева сплав, с двойно по-висока устойчивост от тази на неръждаемата стомана и в същото време доста по-лека. И двата разновидността на модела идват и с каишка от неповторимия материал хидрогениран каучук – Hydrogenated Nitrile Rubber (HNBR).  Батерията на часовника е с огромен потенциал от 530 mAh и може да се зареди от 0 до 100% за един час и да издържи до 14 дни. Поддържа още Bluetooth позвънявания, бързи отговори, възпроизвеждане на музика, напомняния и съгласуемост с Android и iOS.

Цената на HUAWEI WATCH Ultimate Voyage Blue е 1799,99 лева в брой или на погашение по 83,99 лева на месец за 2 години. HUAWEI WATCH Ultimate Expedition Black може да бъде закупен за 1499,99 лева в брой или на погашение по 69,99 лева на месец за 2 години.

В допълнение, феновете на новите технологии, търсещи по-достъпен смарт часовник, през април от Yettel могат да закупят и един от бестселърите на компанията в лицето на HUAWEI Watch GT 3 SE, който е понижен с 50 лева.  Моделът с разнородни спортни функционалности и страховит външен тип е понижен от 299,99 лева на 249,99 лева в брой или на изплашане по 10,99 лева на месец за2 години. Моделът е най-лекият представител на хитовата серия смарт часовници WATCH GT 3 с тегло от 35.6 грама (без каишката), а тялото му е  единствено 11 мм. Той посреща условията на дейните градски хора, спортните запалянковци и тези, които желаят да наблюдават своите здравни параметри. Моделът има 1.43-инчов  AMOLED екран, а батерията устоя до 2 седмици. HUAWEI WATCH GT 3 SE поддържа над 100 спортни режими, интелигентни проекти за тичане и логаритъма TruSport на HUAWEI, който предлага спортни инсайти, основани на насъбраните данни от тренировките на потребителя.

Повече информация за HUAWEI WATCH GT 3 SE можете да намерите.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР