Улица Търговска във Враца е една от старите централни улици

...
Улица Търговска във Враца е една от старите централни улици
Коментари Харесай

Улица във Враца с красиви нощни светлини

Улица " Търговска " във Враца е една от старите централни улици на града. В момента тя е огряна от стотици разноцветни лампички, които основават сантиментално лятно въодушевление.

Само преди година-две съвсем цялата централна част на града беше реновирана напълно. Сменени бяха както настилката, по този начин и лампите, пейките, кошчетата и бяха завършени градинките, посадени нови дървета, храстчета и разнообразни цветя. Градът закупи напълно нов образ и направи разходките в центъра едно друго и прелестно преживяване.

Улица " Търговска " беше частта, която остана със остарялата настилка и резервира старинния си образ, за който способстват и паветата по нея.

От скоро се появи нова добра процедура в града. Търговска осъмва през другите интервали в красиви украси, които радват както локалните, по този начин и посетителите на града. По случай 3 март, да вземем за пример бяха сложени доста на брой български флагчета, както и разнообразни цветя.

С наслада всички са в очакване на идващите украшения, които ще създадат улица Търговска още веднъж ужасно място за Instagram фотография. А вие не пропускайте да посетите освен това, само че и всички други забележителни кътчета в града, сврян в Балкана.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР