Улица „Дружба“ в Пловдив вече близо половин година представлява опасност

...
Улица „Дружба“ в Пловдив вече близо половин година представлява опасност
Коментари Харесай

Ями дебнат по улица в Пловдив близо 6 месеца, ВиК обещават ремонт до седмица

Улица „ Дружба “ в Пловдив към този момент близо половин година съставлява заплаха за всички водачи и пешеходци, дръзнали да пробват да преминат. Големи ями дебнат пловдивчаните, откакто елементи от трасето са били разкопани.

„ Този път несъмнено повода не е снега. Тези ями са към този момент 6 месеца. Още какъв брой би трябвало да минат, с цел да се възвърне асфалта?Това състояние е след започването на градежа. Там беше копано за свързване на тръбопровод, и по-късно единствено нахвърляна пръст “, алармира пловдивчанин.

На „ Дружба “ 11 в действителност се прави градеж на кооперация, само че се оказва, че нито повода, нито мотивът за руините са строителите.

Преди месеци е зародила сериозна ВиК повреда на помпена станция, която е наложила изкопни действия. След активността на Водното сдружение в региона е последвало единствено жестоко засипване, само че не е бил положил асфалт и улицата е останала в негодно за употреба положение.

Наш кореспондент се свърза с ВиК, откъдето потвърдиха, че са правили спешен ремонт в улицата. От Водното сдружение обявиха, че са подали правата за ремонт и преасфалтиране на компанията, с която имат контракт за тези услуги, само че нямат информация, за какво въпросните действия не са осъществени навреме.

„ Отново подадохме поръчка за асфалиране на конфликтните сектори и се надяваме до седмица ремонтът да стартира. Нямаме информация за какво се е получило такова закъснение “, разясниха от ВиК.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР