ULEZ: Хийтроу предупреждава, че пътниците са изправени пред допълнителни ULEZ такси, ако използват услуги за паркиране

...
ULEZ таксите се прилагат само за по-стари дизелови и бензинови
Коментари Харесай

ULEZ таксите се прилагат само за по-стари дизелови и бензинови автомобили, които не отговарят на стандартите за емисии.

Прочетете повече: Следвайте цената на жива криза на живо - тъй като една банка намалява ипотечните лихви

Някои пътници използват услугите за посрещане и поздравяване, когато паркират колата си, което означава, че карат до вратите на терминала или близкия паркинг, предават ключовете и отиват до терминал, докато член на персонала отвежда превозното средство до друго място.

След това колите се връщат на пътниците, когато се върнат от пътуванията си.

Но пътниците, които се връщат у дома чрез различен терминал от този, през който са напуснали, може да се наложи да плати три отделни такси за ULEZ - тъй като колата им се кара по обществени пътища за събиране при пристигането им у дома.

Хаос в контрола на въздушното движение: Може ли да се случи отново?

Летовниците, които използват тези услуги, ще бъдат таксувани £37,50 в ULEZ неустойки за един празник в допълнение към таксите за паркиране.

Таксите за посрещане и посрещане и паркиране на камериер на Хийтроу започват от £127,50 за на ден, а също така има такса от £5 за превозни средства за влизане в зоните за качване на летището.

Прочетете още:
Къде ще обхваща разширената зона на Голям Лондон
Схеми включително ULEZ са направили £418 милиона от 2021 г.

Летището каза в изявление на уебсайта си: „Лондонската зона с ултраниски емисии, или ULEZ, се разширява, за да обхване цял Лондон, включително летище Хийтроу, от 29 август.

„Инициативата, реализирана от Transport for London (TfL), е насочена към намаляване на замърсяването на въздуха в Лондон, следователно всички превозни средства, влизащи на летището, трябва да отговарят на определени стандарти за емисии, за да се избегне плащането на дневен такса.

"Дневната такса за несъответстващи превозни средства е £12,50 за повечето превозни средства, включително автомобили, микробуси и мотоциклети.

"Таксата ще бъде в допълнение към всички други такси или такси, свързани с влизането на летището. Таксата се прилага само когато превозно средство се управлява в рамките на зоната ULEZ и не се прилага за неподвижни превозни средства, включително когато колите са паркирани на Хийтроу."

Защо ULEZ е толкова спорен?

Разширяването на ULEZ е противоречиво, като някои предприемат да свалят камерите или да режат кабелите си в опит да помогнат на шофьорите да избегнат таксите.

Въпреки това поддръжниците хвалят разширяването на схемата, което според кметството ще помогне за подобряване на качеството на въздуха в столицата.< /p>

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР