Ул. Иван Вазов е затворена близо две години между ул.

...
Ул. Иван Вазов е затворена близо две години между ул.
Коментари Харесай

Вижте какво се случва с тротоарите на Иван Вазов

Ул. " Иван Вазов " е затворена близо две години сред ул. " Кап. Андреев " и " Екзарх Йосиф " след пожар, лумнал в някогашния тютюнев склад - наследството на Димитър Кудоглу. Преди да се случи белята, парцелът, благосъстоятелност на  фирма " Р.И.П.А. " на някогашния почетен консул на Италия в Пловдив Луиджи Гиа, беше оставен да се разрушава - ненаселен, с потрошени прозорци и изгнила дограма. От регион " Централен " бяха окачили табела в жълт предупредителен цвят, че постройката е рискова и задължиха стопанина да я огради, с цел да няма случай.

Половината от тротоара беше опасана с железни пана, които падаха при всеки вятър, а зад тях постоянно се трупаше отпадък. Преди време от кметството на същия регион  изпратиха предизвестие до притежателя, че дължи над 3000 лв. тротоарна такса, която би трябвало неотложно да внесе в бюджета. Борчът беше погасен, само че заграденият тротоар остана, както и сметището зад оградата. 

Белята макар многократните предизвестия се случи. Сега, след пожара, пешеходците въобще не могат да употребяват тази част от тротоара, а водачите - уличното платно. Мястото пред злощастния склад е затворено от общината като мярка за сигурност.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР