Украйна води разговори със съюзниците си как да укрепят въздушната

...
Украйна води разговори със съюзниците си как да укрепят въздушната
Коментари Харесай

Украйна разговаря със съюзниците си за засилване на въздушната отбрана

Украйна води диалози със съдружниците си по какъв начин да укрепят въздушната защита, заяви през днешния ден украинският външен министър Дмитро Кулеба, отговаряйки на въпрос дали НАТО би трябвало за откри неразрешена за полети зона, с цел да помогне на страната му след съветската инвазия, съобщи Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1472
Трябва да ни оказват помощ с всичко, с каквото могат, в този момент, по-добре е да оказват помощ в този момент, в сравнение с да се окажат очи в очи с (руския президент Владимир) Путин по-късно, сподели Кулеба на онлайн конференция.

Не бива да да се страхувате, че НАТО ще се окаже във война с Русия поради Украйна. Ако Русия победи, вие сте идващите, предизвести Кулеба.

Кулеба прикани през днешния ден и за още интернационалните наказания против Русия, след, по думите му, " варварското " нахлуване против украинския град Харков. В обява в обществените медии Кулеба уточни, че Путин не е в положение да пречупи Украйна. Той прави от гняв нови военни закононарушения, убива почтени цивилни, написа Кулеба.

Украинският първи посланик посочи, представен от украинската организация УНИАН, че приканва НАТО да помогне на Украйна " да води война до победа ". Това ще ни помогне да запазим живота си, а на вас - сигурността си, посочи Кулеба. Той сподели още, че сега съветският президент Владимир Путин прибягва до нуклеарен шантаж.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР